2777
2789
عنوان

تاپیک جامع پلی کیستیکا(pco)

| مشاهده متن کامل بحث + 11384 بازدید | 785 پست
چرا جدیدا انقدر پلی کیستیک زیاد شده یعتی قدیم هیچ کس نداشته همه انقدر بچه دارن🤔🤔🤔

عزیزم قبلا تحرک زیاد بود  بنظرم انقدر هم مَشغله داشتن که استرس نمیگرفتن که فک کنن به این چیزا  تغدیشونم که مثل ما هله هوله و اینا نبود

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
سلام منم پلی کیستیک شدید دارم میخوام تو جمعتون باشم تا درکنار هم این بیماری لعنتی رو شکست بدیم به ...

عزیزم من به دلایلی نمیخوام بریم واتساپ و خمینطور قوانین سایت بنطرم اینجا باشیم بهتره گزارشامونم با گزارش_پلیکیستیکا# میدیم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم مرسی از تاپیک خوبت  منم پلی کیستیک ام و توی چالشت شرکت میکنم  برای شیش ماه به ...

عزیزم اینجا بهتره

سلام دوستان. آفرین همه تلاشتونو کنید  و گزارش بدین تا هم روحیه بگیریم هم مشکلمان به امید خدا حل ...

سلام خوشگلم اخ اخ تو که خراب کردی دیروز 😡😁قند مصنوعی تعطیل  لبنیات نو 🤨بجاش سبزی بخرین همراه غذا بخورین درسته که میخوام چالش جدا گانه بزارم براش ولی شما زود تر با پیشوازش برین 😋

منم هستم . همه جام لاغره فقط دورشکم دارم😐.وزنم۶۴هس قد۱۶۴فکرکنم وزنم خوبه .یعنی گرمیجات میگن خوبه ن ...

عزیزم تو پلی گیستیک اتفاقا دور شکم باید نداشته باشی 

نه نگفتم بده گفتم واسه کسی مزاجش گرم هس این همه گرمی خوردن مشکل سازه من مثلا مزاجم گرمه اگه بخورم اشکال نداره ولی یکی که مزاجش گرمه نیاد انقدر بخوره که برا بدنش مشکل ایجاد بشه

عزیزم تو پلی گیستیک اتفاقا دور شکم باید نداشته باشی  نه نگفتم بده گفتم واسه کسی مزاجش گرم ه ...

بله .

ازکجامزاجموبفهمم .فک کنم صفراویم

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!! 
امروز باد کش هم میکنم بعد از روغن مالی و اشتباهی که دارم اینه که هرروز می رم حمام . 

بادکش نکن بنظرم 

با روغن سیاهی دانه شب ماساژ بده شکمتو ببند 

بله . ازکجامزاجموبفهمم .فک کنم صفراویم

امروز براش ی پست خواهم گذاشت چون خیلیا نمیدوننن

گزارشش 

خب خودم الان پوست بادومامو میکنم 😂😈تا شیر بادوممو درس کنم ورزشمم روز ۱۲ دوازده روز استراحت بود پس فقط با نامزدم میخوام برم پاک پیاده روی😎😍💃بعدش هم به مامانم گفتم برام روغن سیاه دانه بخره برا ماساژ شکمم اگه امروز عطاری محلمون باز کنه اگه نه که هیچ فقط شکممو میبندم تغذیه هم که این هفته چالش حذف قند مصنوعی هس نباید بخوریممم  صبح یه قاشق خرنوب و خرما میندازم تو شیربادومم تا بدنم فک نکنه من گدام بهش چیزی نمیدم 😁

گزارش_پلیکیستیکا#  

گزارش_استارتر#  

دو سه روز بعدشم هاله بود بعدش یکم واضحتر شد ....شما آزمایش ندادی؟

من امروز دوباره بی بی زدم یکمییی پررنگ تر شده بود پس فردا میرم از الان همه جاها بستس

خدایا دوقلو هام  سالم بیان بغلم 🙏💋

تشخیص مزاج 

چند تا نشونه هس 

۱.به بدنتون بگید دست بزنن (کسی که دمای بدنش معمولیه) ببینه سرد یا گرمه ؟سرد باشه سردی گرم باشه گرمی 

۲.اگر بدنتون نرم یعنی تر اگه سفته یعنی خشک 

۳.اکثرا افرادی که مزاجشون گرمه تراکم موهاشون زیاده رشدش خوبه رنگش پر رنگتر اما مزاج سرد دقیقا برعکسه و مثل من موهاش خیلی دیر به دیر بلند میشه و نازکه 

۴.افردا گرم تحمل گرمارو ندارن افراد سرد تحمل سرمارو من خودم دستام کبود کبود میشه تو سرما 

۵.افراد سرد معمولا پوستشون روشنه و مایل به سفید اما افراد گرم مایل به قرمز و صورتی یجورایی سبزه

فک کنم اینا کافی باشه

تاپیک_پلیکیستیکا#  

تشخیص_مزاج#  

سلام خوشگلم اخ اخ تو که خراب کردی دیروز 😡😁قند مصنوعی تعطیل  لبنیات نو 🤨بجاش سبزی بخرین همراه ...

اره عزیزم لامصب بعضی وقتا نمیشه جلوشو بگیری  

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
بادکش نکن بنظرم  با روغن سیاهی دانه شب ماساژ بده شکمتو ببند

باشه گلم 

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.
من امروز دوباره بی بی زدم یکمییی پررنگ تر شده بود پس فردا میرم از الان همه جاها بستس

بارداری گلم. انشاالله با خبرهای مثبت برای.