2777
2789
عنوان

تاپیک جامع پلی کیستیکا(pco)

| مشاهده متن کامل بحث + 11402 بازدید | 785 پست
عزیزم نخوردن صبحانه هم از عواملشه همم باعث چاقی میشه 

اره عزیزم میتونین از شیرهای گیاهی و انجیر و بادوم و اسموتی های سبز مصرف کنید

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هوف من نمیتونم بخوابم چرا 😫الان گوشیو میزارم کنار دعا کنین بتونم بخوابم

hasti😛😎🐍ببخشید درخواست دوستی جدید قبول نمیکنم 💔ممنون میشم درخواست ندید تا شرمنده نشم😘❤باردار نیستم تیکر رسیدن به هدفم هست دوستان ❤💃                                                        احساس میکنم یک فضانورد تو اقیانوسم!!!🙂🙃
عزیزم شما چند بار iui انجام دادی که نتیجه گرفتی؟

من تو شهر خودمون ۳ بار انجام دادم بی نتیجه بود بعد اومدم تهران کلینیک بوعلی سینا اونجا بهم گفتن دیگه آی یو آی نمیخواد برو نوبت میکرو اینجکشن بگیر اما من اصرار کردم یکبار هم اینجا آی یو آی کنن که خدارو شکر نتیجه داد فرقش باiuiهای قبلم در این بود که دو تا آمپول گونال اف دور نافم زدم که قبلا نزده بودم ...البته خواست و اراده خداوند بود

سلام منم پلی کیستیک شدید دارم

میخوام تو جمعتون باشم تا درکنار هم این بیماری لعنتی رو شکست بدیم

به نظرم یه گروه تو واتساپ یایه تاپیک همینجا داشته باشیم که هرشب گزارش کار بدیم

مثلا امروز نیم ساعت پیاده روی..پرهیز از قندهمراه چایی..به موقع بیدارشدن و........

اگه باهم باشیم بهتر میتونیم ازپسش بربیایم💪

به زودی منم مامان میشم😍

سلام عزیزم مرسی از تاپیک خوبت 

منم پلی کیستیک ام و توی چالشت شرکت میکنم 

برای شیش ماه بهتره ی گروه داشته باشیم توی واتساپ خیلی بهتر و راحت تر اگر میشه گروه بزن لینک بزار یا من بزنم لینک بزارم اینجا.... 

دنبال میکنم 

خدایا چنان کن سرانجام کار که تو خشنود شوی و ما رستگار❤خدایا امیدمو نا امید نکن 😢تیکر رسیدن به ارزوها😍نشد نشد که بیام بازم به دیدن تو‌‌‌‌‌‌نشدنفس بکشم نفس کشیدن تو روزای تار منه شبهای روشن تو 

سلام دوستان. آفرین همه تلاشتونو کنید  و گزارش بدین تا هم روحیه بگیریم هم مشکلمان به امید خدا حل بشه و اونهایی که نی نی می خوان دامنشون سبز بشه مثل من.

من دیروز ورزش کردن و گرمی خوردم و استرس نداشتم و روغن مالی و بستن با شال هم داشتم و ناپرهیزیهایی که کردم البته نتونستم جلو خودمو بگیرم   یدونه قند با چایی خوردم و یه دونه شیرینی ارد نخودچی و دیشب ۲تا قاشق ماست با غذا که باید حذف میشدن.

و یه چیز دیگه از دیروز شروع کردم به چله که دعای معراج ۷ مرتبه و ایت الکرسی  ۱۱ مرتبه برای حاجت اگه کسی خواست همراه بشه. الانم دارم می رم ورزش بعد صبحانه .

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

امروز باد کش هم میکنم بعد از روغن مالی و اشتباهی که دارم اینه که هرروز می رم حمام . 

خدای من ازت ممنونم به خاطر همه خوبی هایی که به من کردی و من عاشقانه دوستت دارم و از صمیم قلبم ازت میخوام که دستهایم را در میان هیاهوی زندگی رها نکنی.

اگه تو واتساپ لینک گذاشتین منو خبر کنید دوستان

منم هستم .

همه جام لاغره فقط دورشکم دارم😐.وزنم۶۴هس قد۱۶۴فکرکنم وزنم خوبه .یعنی گرمیجات میگن خوبه نخوریم؟؟

اب برای خوردن  هم نداریم... 💚امام رضا💚روصداکن تادستاشوببینی💚 دل مطمن میخواد ودست روبه اسمووون💌💌مهربون تریین امام خداااا من منتظرم نی نی م رو ازخدابرام بگیری🤗👼🏻👼🏻🙋🤰🤰🤱🤱نزدیک۷ساله منتظرم اما ازت ناامید نشدم امام رضا جان. 💞💞اگردلت میخواد اوضاع زندگیت بهتربشه از ته دلت خدارو زیادشکرکن!!!