2777
2789
عنوان

ماشین یا طلا؟؟؟؟

243 بازدید | 19 پست

تازه گواهی نامه گرفتم.شوهرم اصلا ماشین بهم نمیده چون صفره میگه میزنی این ور اون ور از قیمتش میفته.بهش میگم ماشین ندی من چ جوری رانندگیم خوب شه.سر خونه و ماشین طلاهامو دادم ،ک بعدش پول دستش اومد النگو گرفت الان میگه بفروش و ماشین بخر برای  خودت ک دور رنگ باشه ک جایی خورد باز میگیم اشکال نداره.منم از دار دنیا فقط همین النگوهامه ک بفروشم دیگه هیچی ندارم از طرفی دلم ماشین میخواد آخه حیفه رانندگی نکنم کلی سختی کشیدم بابت گواهی نامه.چیکارکنم؟؟؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماشین بهتره طلا میحوای چیکار عزیز

سخت گذشت تا فهمیدم هیچ چیز از هیچکس بعید نیست...                                                تو چه دانی که پس هر نگه ساده ی من چه جنونی چه نیازی چه غمی ست....

طلاتونگهدارماشین بخری ازقیمت میفته اونم این غراضه های الان ولی طلات هرروز قیمتش بیشترمیشه

بنام خدا هیچ جای دنیا نجف علی نمیشه ...حسین جان سلام من برتوباد درتک تک روزهاکه جهان هست ماه وخورشیدهست اسمان هست امامن نیستم.  یارب صبرمرامعجزه کن❤️ب کوری دوچشم دشمنانش فقط حیدرامیرالمومنین است  انتظارپرازرنج است.وفراموش کردن رنج اور است .امارنج بلاتکلیفی ازهرچیزی بیشتراست.هیچ چیز به اندازه ادب.احترام وذات خوب نمیتونه به کسی زیبایی واعتبارببخشه