2777
2789

اره خیلی

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدترازاین هاشم دیدیم اینکه چیزی نی

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

هزار بار 👿

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

من نمیترسم😐 کلا انگار نمی‌ترسم کسی که ساعت ۴ صبح آنابل نگاه می‌کنه همه لامپا خاموش کسی هم پیشش نیست ترسو هست آیا؟ 😐

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
من نمیترسم😐 کلا انگار نمی‌ترسم کسی که ساعت ۴ صبح آنابل نگاه می‌کنه همه لامپا خاموش کسی هم پیشش نیست ...

منم با همون شرایط احضار و آنابل رو دیدم😂

ولی هیچ جذابیتی نداره برام😕

الان کارم به جایی رسیده که فیلمای خشونت آمیز واقعی رو میبینم و متاسفانه بهش اعتیاد پیدا کردم ، مثل فیلمای شکنجه و زجرکش و فیلمای داعشی و...

یکیش که اتفاقا تازه همین امروز دیدم اینه ، اگه حالتون بد نمیشه ببینید👇

https://www.aparat.com/v/FTx6b/%D8%B4%DA%A9%D9%86%D8%AC%D9%87_%D9%88_%DA%A9%D8%B4%D8%AA%D9%86_%D8%A8%D8%A7_%D9%81%D8%B1%D9%88_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86_%D8%B3%D8%B1_%D9%86%DB%8C%D8%B2%D9%87

‌کاربر آقا
منم با همون شرایط احضار و آنابل رو دیدم😂 ولی هیچ جذابیتی نداره برام😕 الان کارم به جایی رسیده که ...

منم همینطور 😁

لینک آبی نشد 

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
عه ، کپیش کنید ، نمیتونم درستش کنم

دیدم چرا حالم بد نشد 😐؟

نگفتم که حتما حالتون بد میشه ، آخه نشون کسی دادم حالش بد شد گفتم قبلش بهتون بگم نگید نگفتی

😁اون دیگه خیلی احساساتی بوده