2777
2789

اره خیلی

Hewho                                kneels before god can stand befor               🦋   anyone.                                                                                                                                                                                                       کسی که                      در مقابل خداوند زانو بزند                                                                                                       میتواند در مقابل هرکسی بایستد💙.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بدترازاین هاشم دیدیم اینکه چیزی نی

گاهی سال ها ویران میشوی فقط با چند کلمه.......کارما ینی چه؟🤔 کارما یعنی من یادم می‌ره...تویادت می‌ره...اما زندگی یکی میزنه دهنت که دیگه یادت نره😉

هزار بار 👿

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈

من نمیترسم😐 کلا انگار نمی‌ترسم کسی که ساعت ۴ صبح آنابل نگاه می‌کنه همه لامپا خاموش کسی هم پیشش نیست ترسو هست آیا؟ 😐

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
من نمیترسم😐 کلا انگار نمی‌ترسم کسی که ساعت ۴ صبح آنابل نگاه می‌کنه همه لامپا خاموش کسی هم پیشش نیست ...

منم با همون شرایط احضار و آنابل رو دیدم😂

ولی هیچ جذابیتی نداره برام😕

الان کارم به جایی رسیده که فیلمای خشونت آمیز واقعی رو میبینم و متاسفانه بهش اعتیاد پیدا کردم ، مثل فیلمای شکنجه و زجرکش و فیلمای داعشی و...

یکیش که اتفاقا تازه همین امروز دیدم اینه ، اگه حالتون بد نمیشه ببینید👇

https://www.aparat.com/v/FTx6b/%D8%B4%DA%A9%D9%86%D8%AC%D9%87_%D9%88_%DA%A9%D8%B4%D8%AA%D9%86_%D8%A8%D8%A7_%D9%81%D8%B1%D9%88_%DA%A9%D8%B1%D8%AF%D9%86_%D8%B3%D8%B1_%D9%86%DB%8C%D8%B2%D9%87

‌کاربر آقا
منم با همون شرایط احضار و آنابل رو دیدم😂 ولی هیچ جذابیتی نداره برام😕 الان کارم به جایی رسیده که ...

منم همینطور 😁

لینک آبی نشد 

« سرت تو باسن خودت باشه دوست گرامی نه تو باسن مردم  ⁦ಥ_ಥ⁩عاقد تهکوک و چانبک هستم 😎🤝💙"تامبویم 🙂".              خواهر عزیز ، برادر گرامی ، دوست عزیز ، خانم محترم ، انسان محترم لطفا اگر با نظر من مخالف هستید اگر از طرز گفتار و رفتار من خوشت نمیاد منو ریپ نزن نه اعصاب من خراب میشه نه شما با تچکر 🤝💙
عه ، کپیش کنید ، نمیتونم درستش کنم

دیدم چرا حالم بد نشد 😐؟

نگفتم که حتما حالتون بد میشه ، آخه نشون کسی دادم حالش بد شد گفتم قبلش بهتون بگم نگید نگفتی

😁اون دیگه خیلی احساساتی بوده