2777
2789
عنوان

چ کنم

79 بازدید | 9 پست

یگساله باهمیم با قصد ازدواج

قهریم یکماهه وسر لج و لجبازی هیچکدوم نمیریم اشتی

استوری غمگینم گذاشته دو بار اما اگه برم سمتش پررو میشه

چکار کنم بیاد یا بترسه از دستم بده ی حیلتی مکری روشی فن و فوتی بلدید بگید چ کنم موندمم

حالم خیلی بده دم عیدی بچه ها 

اگ خیلی میخاستیش بفکر پرروشدنش نبودی و اگ خیلی میخاستت جسارتشو داشت بیاد جلو 

بهم عادت کردین همین وگرن عید ب این مهمی میخاسین به بهانه سال نو اشتی کنین

میشه ی صلوات برای مادر مرحومم بفرستی🌷 اگ تونستی برای مادرم سوره یس بخون منم برات سوره الرحمن میخونم🌻❤️خبرم بده 

من یبار یه استوری گذاشتم از این بترس وقتی تو ناراحتم میکنی یکی پیدا بشه آرومم کنه.. سریع پیام داد.

ولی الان ۷ ساله گذشته از دوستیمون.. اگ قهرکنیم هیچ جوره راضی نمیشیم غرورمون بذاریم کنار😑

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من یبار یه استوری گذاشتم از این بترس وقتی تو ناراحتم میکنی یکی پیدا بشه آرومم کنه.. سریع پیام داد. ...

ینی قهر کنید کی پیش قدم میشه چکار میکنید پس چجور اشتی میکنید

من یبار یه استوری گذاشتم از این بترس وقتی تو ناراحتم میکنی یکی پیدا بشه آرومم کنه.. سریع پیام داد. ...

اینجور ترسوندنا واقعا اشتباهن برای دو نفری که قصد ازدواج دارن، عادی میشه این چیزا بین دو نفر.. حرمتا ریخته میشه

ینی قهر کنید کی پیش قدم میشه چکار میکنید پس چجور اشتی میکنید

من خیلی کنترل میکنم ک دعوا نشه ، بحث میکنیم ولی سعی میکنم بحثو عوض کنم و ادامه ندم... سال قبل کلا ۲ بار جدی دعوامون شد..آخریش قبل عید بود سه هفته قهربودیم..سال تحویل دیگه خودش پیام داد تبریک گفت. 

من ترجیح میدم افسوس بخورم که چرا اون کار رو انجام دادم تا اینکه افسوس بخورم کاش اون کارو انجام میدادم!
اینجور ترسوندنا واقعا اشتباهن برای دو نفری که قصد ازدواج دارن، عادی میشه این چیزا بین دو نفر.. حرمتا ...

اره موافقم با حرفتون