2777
2789
عنوان

حق با کیه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 245 بازدید | 29 پست
اره میدومی بنظرم اصلا اصلا اهمیت نده هی توضیح بدی بدتره

منو که رسوند تو اینستا بهش پیام دادم و دوباره براش توضیح دادم همه چیو . اخرشم گفتم من برات توضیح ندادم که خودمو بهت ثابت کنم فقط خواستم در جریان همه چی باشی . فقط خواستم بدونی اون قضیه هیچ ربطی به من نداشته 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو که رسوند تو اینستا بهش پیام دادم و دوباره براش توضیح دادم همه چیو . اخرشم گفتم من برات توضیح ندا ...

خوب کردی دیگه اصلا اصلا حرفشو نزن توضیح هم نده

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
احساس میکنم شکاکه 😭

شک خیلی بده عزیز دلم دوران نامزدی دوران آشناییه پس عشق و عاشقی و بذار کنار و با عقلت تصمیم بگیر...انشالله ک البته چیزی نیست

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
احساس میکنم زیادی براش توضیح دادم ‌. پیشش هم گریه ام گرفت 

اشکال نداره درکت میکنم ادم ناحق یکی بگه خیلی بدش میاد ولی من تجربه دارم برای مردا فقط یبار باید بگی همین

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
الان اومد معذرت خواهی کرد ‌. چی بگم بهش؟

قبول کن چاره چیه ولی مسئله ی عمر زندگیه دورت بگردم سعی کن تو رفت و آمداتون خیلی خوب بشناسیش

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
الان پیام داد معذرت خواهی کرد . چی بگم بهش؟

بگو  باشه بخشیدم نکه بگی دیدی من راس میگم و این حرفا