2777
2789
عنوان

حق با کیه 😭

245 بازدید | 29 پست

امروز با نامزدم رفته بودیم بیرون . قبل از اینکه باهاش اشنا بشم یه روزی من و دو تا از همکار های خانمم رفتیم خرید و بعدش شام . یکی از همکار هام قرار بود یکی از فامیل های شوهرش رو با اون یکی همکارم اشنا کنه واسه ازدواج که من اصلا خبر نداشتم و بعدش فهمیدم . خلاصه ما اون روز رفتین خرید و بعدش شام . که تو راه به من گفتن یکی قراره بیاد فلانی رو ببینه . گفتم باشه . ما رفتیم نشستیم شام سفارش دادیم و پسره اومد و با دوستم صحبت کرد و رفت . امروز نامزدم پرسید همچین قضیه ای بوده ؟ گفتم اره و یه اقایی هم اومده بود فلانی رو ببینه . یهو قاطی کرد که چرا از زبون یکی دیگه باید بشنوم و از این حرفا . . . نامزدم همکارمه و احتمال زیاد از دهن اونا شنیده . 

این قضیه مگه چقدر مهم بوده و نگفتن من عصبیش کرده ؟؟؟ به من اصلا ربطی نداشت اخه اون موقع هم که خودش نبود 😭

این تاپیکو من چند ماه پیش دیدم که

یه توپ دارم قلقلی نیس   سرخ و سفید و آبی نیس   میزنم زمین صدا میده.  سوراخه و هوا میده من این توپو نداشتم.   پول از قلک برداشتم   رفتم یکی خریدم.  نتیجه اش رو دیدم.  بابام بهم کتک داد.  گریه کردم پفک داد 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا ربطی نداشت اون موقع اون نبوده بعدم اونا هم دیگه رو دیدن 

بهش میگم قبول نمیکنه . میگه تو باید بهم میگفتی . بعد گفت پس منم میرم با ده تا زن دیگه چیزی هم بهت نمیگم . اگه ناراحت شدی میگم تو چیزی نپرسیدی منم نگفتم 

بهش میگم قبول نمیکنه . میگه تو باید بهم میگفتی . بعد گفت پس منم میرم با ده تا زن دیگه چیزی هم بهت نم ...

هووو بگو خب تو نبودی  بعدم بگه اصلا مسله مهمی نبوده که بگم بعدم بگو اونا دوستامن و اصلا ارتباطی لا الان ندارم الان به تو میگم هرچی بشه و درصمن الان که بری با کسی به من مربوطه نه گذشته

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
ببین من خودم آدم گیریم ولی آخه یکی دیگه قرار بود با یکی دیگه آشنا شه تو این ویط چی بودی؟؟ اصلا مربوط ...

واقعا منم هنگ کردم . گفتم خب من چی رو باید میگفتم . من با اون خانوم ها شام رفتم بیرون . حالا یه اقایی اومد فلانی رو ببینه به من چه اصلا 

اهمیت نده حرصم نخور و.با آرامش برای نامزدت توضیح بده 

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏
هووو بگو خب تو نبودی  بعدم بگه اصلا مسله مهمی نبوده که بگم بعدم بگو اونا دوستامن و اصلا ارتباطی ...

همه ی اینا رو بهش گفتم . فقط گفت باشه تو خوبی 😐 گفت دیگه با کیا شام رفتی بیرون و نگفتی😭 حرفش برام زور داشت 

همه ی اینا رو بهش گفتم . فقط گفت باشه تو خوبی 😐 گفت دیگه با کیا شام رفتی بیرون و نگفتی😭 حرفش برام ...

اره میدومی بنظرم اصلا اصلا اهمیت نده هی توضیح بدی بدتره

من لیلام مامان وروجکی که به خاطر دخترش اینجاس میخام یاد بگیرم چطوری تربیت و بزرگش کنم 😊اگه نظری داری راهنمایم کن دوست خوبم 
توضیح دادم ولی چون لجبازه حرف گوش نمیده و حرف حرفه خودشه 

نامزدت لوسه خواهر 😅بهش اهمیت نده خودش بیخیال میشه

میشه برای حل مشکل زندگیم ک شده گره سفت ی صلوات بفرستین ممنون میشم😊💋💋💋💋انشالله شماهم ب ارزوهاتون برسین🙏

از نظر من که مهم نبوده ولی خب اینجا دیدم یکی میگه شوهرم با دوستش و خانومش رفتن بیرون به من هیچی نگفته، یا حتی با برادر و زنداداشش همه هم بهش حق دادن اگه اونا حق دارن شوهر شما هم حق داره