2777
2789
عنوان

انقدر دلم میخاد مودب باشم ولی

127 بازدید | 13 پست

بچه ها من بی ادب نیستم ولی زیادم مودب نیستم دست خودم نیس بعضی وقتا مثلا به کسی که نمیشناسم بجای بله میگم آره و یه سری موارد دیگه ، چکار کنم که خیلی مودب و با پرستیژ باشم لطفاااا کمکم کنید خیلی خجالت میکشم از رفتارام 

خیلی هم مغرورم بعضی ها رو اصلا به حساب نمیارم نگاه بالا به پایین دارم دلم نمیخاد اینجور باشم دست خودم نیس😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

جریمه برا خودت بزار که اگر این کارو کردی ... جریمه شی

تو فضای مجازی خیلی سو تفاهم ایجاد میشه و هر کسی با لحن خودش نظر میده و دیگری با لحن خودش نظر رو میخونه و سلیقه ها و فرهنگها فرسخ ها متفاوته اگه سوتفاهمی پیش اومده و امد همدیگه رو ببخشیم . 

وای منم همینجوریم در عرض دو ثانیه با طرف راحت میشم

خیلی دلم میخاد سنگین رنگین باشماااااا ولی اون روی خبیثم که منو یه آدم مشنگ جلوه میده نمیزاره😓

اللهُ خالقُ کل شئ لا خالقَ الا الله...اللهُ مالک کل شئ لا مالکَ الا الله... 💝 خدای مهربانم لقائت را نصیبم کن
بله و آره چ فرقی دارن؟ تصوراتم به کل فرو ریزش کرد😓

منم😂

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.

خیلی رسمی  بودنم خوب نیست کسی جرئت نمیکنه نزدیکت شه😂😂

این کاربر به علت کم خوابی، استرس، نگرانی، فشار درس، خانواده، جامعه، اطرافیان و سایر، از اعصاب و رفتار درستی برخوردار نمی باشد، از توقعات خود بکاهید.