2777
2789
عنوان

فلسفه دعا

151 بازدید | 23 پست

سلام دوستان .یه سوال چرا ما دعا میکنیم؟ 

۱-مگر نمیگیم خدا صلاح بنده هاشو در نظر میگیره و بهترینو بهشون میده؟ پس دیگ چرا دعا کنیم ؟ 

۲- میگن انسان در دایره جبر اختیاری زندگی میکنه یعنی میتونه بین دو تا گزینه مثلا انتخاب کنه پس وقتی ک ما چیزی بیرون از این دایره بخوایم چی؟ اونوقت هیچوقت بهمون داده نمیشه؟ 

ما یه استادی داشتیم می‌گفت اگه بدونین چه قدرتی پشت دعاست همه چیتونو ول می کردین ودعا می کردین....

خب این قدرت برای چیه؟ برای از انتخاب کردن بین گزینه هایی ک بهمون دادن یا برای رفع بلا؟ 

من خیلی دوست دارم بدونم ک با دعا چیزی که تو سرنوشتمون نبوده و نیست داده میشه بهمون بدون پیامد منفی یا نه ما مجبوریم با جبری ک حاکمه بهمون زندگی کینم؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دعا میکنیم تا به خدا وصل بمونیم

در واقع مشکلات همه سر راه ما قرار میگیرن تا ما دعا کنیم و از این طریق با خدا ارتباط برقرار کنیم و روبه راه باشیم.

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          
میگن سرنوشت ثابت  مرگ و تولده بقیش قابل تغییر..

خب وقتی تولد ثابت باشه باید ازدواجم ثابت باشه یعنی ی زن و مرد باید تو سرنوشت هم باشن و ازدواج کنن و بچه دار بشن تا اون تولده ک ثابته اتفاق بیفته

من جبر رو نمی دونم راجع بهش تحقیق نکردم...من راهه عشقو انتخاب کردم....وقتی آدم به مرحله عاشقی کردن ب ...

عاشق خدا بودن و بهش اعتماد کامل داشتن ی موضوع مهمه اما همین ادم عاشق خدا ممکنه ی وقنی ی چیزیو خیلی دلش بخاد،اونوقت با دعا ب دستش میاره؟

دعا میکنیم تا به خدا وصل بمونیم در واقع مشکلات همه سر راه ما قرار میگیرن تا ما دعا کنیم و از این طر ...

خب پس ارزوهامون چی؟ اگر فقط قراره ب خدا وصل بمونیم ک دیگ اسمش دعا نیست نیایشه

ببین مراتب داره آدم به جایی می‌تونه برسه که اونقدر رشد روحی کنه که به هر چی بخواد سریع براش فراهم شه.....ببین چی می خواهی....یک رازی هست در اکنون که میفهمی همه چی مهیاست.....و دیگه دعا لازم نیست.....و دیگه اون مرحله همون لحظه برات کامله....اما دعا یک عالمیه برای خودش باید ایمان آدم قوی باشه بر آورده بشه....مسیح میگه به اندازه دانه خردل ایمان داشته باشی کوه را جا به جا می کنی

میگن ازدواج باید وقتش برسه

اره اما زمان ی موضوع فرعیه من برام اصلش سواله 

یکی بهم میگفت تو دایره جبر چند تا انتخاب داری مثلا پشت پرده سرنوشت برات مقدر شده بین دو تا شغل یا خواستگار ک تو سرنوشتته یکیو انتخاب کنی و برای اون انتخاب تو مختاری و نمیتونی شغل یا همسر  و‌خواستگار سومی رو بخای

ببین مراتب داره آدم به جایی می‌تونه برسه که اونقدر رشد روحی کنه که به هر چی بخواد سریع براش فراهم شه ...

من به دعا کردن خیلی اعتقاد دارم جزو ادماهایم هستم ک سعی کردم همیشه متصل به درگاه خدا باشم ولی اینک میگن حاجت محال و تغییر سرنوشت اینا برام سواله،سوالع برام که چقدر میتونیم تغییر ایجاد کنیم تو سرنوشت و اگر میتونیم با دعا تغییر بدیم اونوقت پیامداش چی؟

خب پس ارزوهامون چی؟ اگر فقط قراره ب خدا وصل بمونیم ک دیگ اسمش دعا نیست نیایشه

نه اینکه تاثیر نداشته باشه

منطورم اینه که اصل هدف دعا کردن برای اتصال به خداست در کنارش حتما دعا قدرت تعییر یه سری چیزهارو هم داره... و چیزهایی هم که تغییر نمیکنن به لطف همون اتصال به خدا به آدم کمک میکنن که بپذیره اونارو

ای خدا ۲۵۰هزار شهید تقدیم کردیم ولی تو سایت کشورمونم نباید بگیم فلان...اینکه دشمنان شبکه های پرس تیوی و العالم و... رو مسدود کردن درک میکنم. ولی اینکه اینجا که داخلیه چرا سکولار اداره میشه خدا میدونه...                                                                          دوران بزن در رو گذشته؛  بزنید،                     می خورید!                                                         (🇧🇭+🇮🇶+🇩🇿+🇮🇷+🇱🇧+🇱🇾+🇸🇾+🇸🇩+🇦🇫+🇾🇪)💪✌  تصورشم شیرینه 💓          

ببین اینا حرف های منطقی زده شده هست.ببین درونن چقدر رشد روحی داری...دلت بهت میگه چیکار کنی...من یه زمانی خواهرم تصادف کرد رفت کما.تازه دانشگاهی تموم شده بود...دقیقا زمانی که باید ازدواج می کردم میرفتم سر کار...ولی دلم گفت خدا خواسته از خواهرم نگهداری کنم....و اوایل شایدبرام سخت گذشت تا اینکه رو باورم پایدار موندم وبه مرحله یقین رسیدم که این مسیر منه.و ارتباطم با خدا قویتر شد.رشدروحی داشتم...مهم باور وایمانه به یک چیز هست که روش پایداربمونی