2777
2789
عنوان

فلسفه دعا

| مشاهده متن کامل بحث + 151 بازدید | 23 پست
نه اینکه تاثیر نداشته باشه منطورم اینه که اصل هدف دعا کردن برای اتصال به خداست در کنارش حتما دعا قد ...

درسته اما سوال من اینک‌دعا قدرت تغییر چه‌چیزهایی رو‌داره یعنی ما میتونیم با دعا کلا ی مسیر متفاوت از سرنوشتمونو برای خودمون باز کنیم؟

ببین اینا حرف های منطقی زده شده هست.ببین درونن چقدر رشد روحی داری...دلت بهت میگه چیکار کنی...من یه ز ...

ان شاء الله ک نتیجه خیر تصمیمتو بگیری و‌حتما میگیری اما این همون انتخابه تو دایره جبر تو‌مختار بودی بین کار و‌خواهرت یکیو انتخاب کنی حالا فرض کن ی راه سومی رو ارزو‌میکردی ب نظرت دعامیتونست راه سومی برات باز کنه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ان شاء الله ک نتیجه خیر تصمیمتو بگیری و‌حتما میگیری اما این همون انتخابه تو دایره جبر تو‌مختار بودی ...

خیلی مهمه تو چه مسیری باشی.و چی میخوای.از یه جایی به بعد منتظری ببینی اون چی می خواد...

خیلی مهمه تو چه مسیری باشی.و چی میخوای.از یه جایی به بعد منتظری ببینی اون چی می خواد...

این یعنی تسلیم بودن ادم تسلیم راضیه به رضای حق ارزویی نداره جز رضایت حق ! من ادم عادی تا اون مرحله فاصله زیادی دارم 

این یعنی تسلیم بودن ادم تسلیم راضیه به رضای حق ارزویی نداره جز رضایت حق ! من ادم عادی تا اون مرحله ف ...

خوب تمرینش کن.خیلی لذت بخش.از الان همه چیو همون‌طور که هست بپذیر....

شماادم معمولی نیستی...اگه بدونی چه قدرتی درونت داری