مادرشوهر و پدرشوهرم اصلا بروی خودشون نمیارن و عیدی نمیدن منه اینکه بگم ندارن دارن ولی ارزش قائل نمیشن . همسرم میگه مقایسه نکن و ما خودمون خوشبختیم .منم کاری ب کارشون ندارم و ب ام مهم نیست اما بنظر شما من چه رفتاری باید نشون بدم . این در صورتیه که برا دختر خودشون مثلا طلا عیدی میدن خوده مادر مادرشوهرم ب دختراش طلا عیدی میده ولی اینا دریغ از یک اسکناس .خوب اینجوری ب ادم بر میخوره انگار دارن کوتاهی میکنن ولی هیچی هم نمیتونم بگم
منم اینجوریم 😑حیفشون میاد چیزی خرج کنن شوهرمم ب اونا رفته. امروز مامانم و داداشم رفتن عید دیدنی عرو ...
ببین باید کلا اینا رو یا بپذیریم یا همیشه در جنگ جدل باشیم . باید الان با پنبه سرشون و ببری کارت راه افتاد پرتشون کن اونطرف . وقتی کمک مادی نمیکنن از لحاظ کمک های معنوی که میتونن بایدم بکنن وظیفشونه
چه حرفا. چطور مادر و پدر عروس هرسال به دخترا و دامادها و نوه هاشون عیدی میدن. حالا نخواستیم سرتا پ ...
منم نظرم همینه حداقل یک چیزی بده ب همه ک ادم بفهمه فرقی نذاشتن چون خودشون هی میگن برای ما دخت و عروس و داماد و پسرمون یکیه فرقی ندارن . بنظرت ب شوهرم بگم ک از طرف خودش یک چیزی بگه یا نه
نمیدونم. خودت بهتر شوهرت و خانواده شو میشناسی. ببین اگه بگی پیامدهاش چیه. الکی شر به پا نشه. مادرش ...
منم همینو میخوام نمیخوام ساکت وایستم و تو دلم بریزم ب شوهرم میگم گفت گفت نگفت حداقل بفهمه ک من از این رفتارا ناراحت میشم . ب درک ک ندادن ولی تو دلم نمونه