2777
2789
عنوان

هیچی عیدی نمیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 20 پست
منم اینجوریم 😑حیفشون میاد چیزی خرج کنن شوهرمم ب اونا رفته. امروز مامانم و داداشم رفتن عید دیدنی عرو ...

ببین باید کلا اینا رو یا بپذیریم یا همیشه در جنگ   جدل باشیم . باید الان با پنبه سرشون و ببری کارت راه افتاد پرتشون کن اونطرف . وقتی کمک مادی نمیکنن از لحاظ کمک های معنوی که میتونن بایدم بکنن وظیفشونه

چرا باید به عروس عیدی بده؟؟ مگه عروس تازه عقد کرده یا سال اول عروسیش باشه که عیدی بده.

چه حرفا.

چطور مادر و پدر عروس هرسال به دخترا و دامادها و نوه هاشون عیدی میدن.

حالا نخواستیم سرتا پامونو طلا بگیرن، اما چهارتا دونه اسکناس از لای قرآن چی؟ فقیرشون میکنه آیا؟؟؟؟

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه حرفا. چطور مادر و پدر عروس هرسال به دخترا و دامادها و نوه هاشون عیدی میدن. حالا نخواستیم سرتا پ ...

منم نظرم همینه حداقل یک چیزی بده ب همه ک ادم بفهمه فرقی نذاشتن چون خودشون هی میگن برای ما دخت و عروس و داماد و پسرمون یکیه فرقی ندارن . بنظرت ب شوهرم بگم ک از طرف خودش یک چیزی بگه یا نه

منم نظرم همینه حداقل یک چیزی بده ب همه ک ادم بفهمه فرقی نذاشتن چون خودشون هی میگن برای ما دخت و عروس ...

نمیدونم. خودت بهتر شوهرت و خانواده شو میشناسی.

ببین اگه بگی پیامدهاش چیه. الکی شر به پا نشه.

مادرشوهرم منم اون اوایل عیدی نداد، شوهرم با شوخی و خنده به روشون آورد که خانواده من چقدر عیدی میدن، اونام دادن.

نمیدونم. خودت بهتر شوهرت و خانواده شو میشناسی. ببین اگه بگی پیامدهاش چیه. الکی شر به پا نشه. مادرش ...

منم همینو میخوام نمیخوام ساکت وایستم و تو دلم بریزم ب شوهرم میگم گفت گفت نگفت حداقل بفهمه ک من از این رفتارا ناراحت میشم . ب درک ک ندادن ولی تو دلم نمونه