2777
2789
عنوان

سزارین

| مشاهده متن کامل بحث + 217 بازدید | 35 پست

من تجدبه داشتم. حیلی هم‌راحته. بی دردسر. 

اصلا نترس

ساده ساده س. 

فشارش هم دردی نیس ک ب چشمت بیاد

زود هم سرپا میشی. با شیاف دیکلوفناکم دردش قطع میشه.اصلا فکرشم نکن. ب شیرینی وصل فک‌کن

من‌ مادر دو فرشته آسمانیم💫💫 یکی در دستان خدا آرمیده و دیگری در آغوش من💞 
بنظرم سزارین ترسناکتره ک طبیعی فقد موقع زایمان درد میکشی اما سزارین شکمتو پاره میکنن تا ۱۲ساعت نمیتو ...

الان دلداری دادی به اسی،

اشتباه میکنی سزارین بهتره،چون کسی نمیاد هی دستکاریت کنه،بعدم چیزی متوجه نمیشی وبیشترم استراحت میکنی.

من سزارینی بودم وهستم

خدایا شکرت واسه تمام خوبیهای زندگیم،واسه تمام نعمتهایی که بهم دادی🤲🌺خدایا سپاسگزارم🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دوران بارداری خیلی سختی داشتم ولی زایمان سزارین خیلی راحت و خوبه اگر بی حسی موضعی باشه که بدون در ...

شما سر زایمان خوابتون نبرد؟ من بی حسی کمر بودم. اولش کاملا هشیار فهمیدم ک شکمم باز کردن. ولی لحظه تولد فرزندم خوابم برد! نمیفهمم‌چرا. پاشدم داشتن میدوختن. بچه م برده بودن

من دوران بارداری خیلی سختی داشتم ولی زایمان سزارین خیلی راحت و خوبه اگر بی حسی موضعی باشه که بدون در ...

منم بی حس قراره بشم

‌‌‌"خاکستر می‌گوید آتش را میتوانم ببخشم ولی تبر را هرگز" 
مباااارک باشه. خوش به حالت... تنها نکته ای که میتونم یادآوری کنم، اینه که اگر از بی حسی استفاده میک ...

ممنون گلم

الان دلداری دادی به اسی، اشتباه میکنی سزارین بهتره،چون کسی نمیاد هی دستکاریت کنه،بعدم چیزی متوجه نم ...

اخه چون اولین زایمانشه حیفه سزارین بشه نمیدونم گلم من جاریمو دیدم خیلی اذیت شد براهمین دوسندارم کسی سزارین بشه وقتی میتونه طبیعی زایمان کنه

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
من تجدبه داشتم. حیلی هم‌راحته. بی دردسر.  اصلا نترس ساده ساده س.  فشارش هم دردی نیس ک ب ...

مررسی عزیزم

بنظرم سزارین ترسناکتره ک طبیعی فقد موقع زایمان درد میکشی اما سزارین شکمتو پاره میکنن تا ۱۲ساعت نمیتو ...

عزیزم‌اینجا جای بحث کدوم بهتره نیست. هرکسب حق داره واسه خودش تصمیم بگیره

شمام قطعا بهترین تصمیم گرفتی. ولی تحربه ش نداری، تو دل ایشون خالی نکن. اصلا سزارین، دردش اینجوری ک‌میگید نیست

منم تجدبه ای از طبیعی ندارم،بنابراین نظر نمیدم. و مقایسه نمبکنم

انشاالله خودتو نی نی عاقبت بخیر بشید کاش موقع زایمان پسر من یادت باشه برای سلامتیش دعا کن خواهشااا

چشم عزیزم حتما

عزیزم‌اینجا جای بحث کدوم بهتره نیست. هرکسب حق داره واسه خودش تصمیم بگیره شمام قطعا بهترین تصمیم گرف ...

اره حق باهاته اخرشم گفتم هرجور خودش میتونه بعضیا تواناییشو ندارن طبیعی زایمان کنن ی توپ بارداری هست میدن باهاش تمرین کنه رحمش باز میشه ولی حالا هرجور خودش راحته

ربِّي لا إلـهَ إلا انت خلقتني وانا عبدك وانا على عهدِكَ ووعدك ما استطعت ، اعوذُ بك من شرِّ ما صنعت ابوءُ لك بنعمتك علي وابوءُ بذنبي فاغفر لي فإنهُ لا يغفرُ الذنوب َإلا إنت♥️
میترسم شکممو فشار بدن

مبارکا باشه...چشمتون روشن...قدمش پر از خیر و برکت  آرامش.

تا تو ریکاوری هستی اگه از کمر بیهوشی ک بگو فشار بدن اگه بیهوش کاملی بسپر قبل از بیهوشی برات تا هوش نیومدی بففففشارن.

امشب برو کپسول شیر افزا بخر شب بخور صبح تا اون ساعتی ک اجازه داری چیزی بخوری یدونه هم اون وقت بخور.

ببین درد داشتن نداشتن ب بدنت مربوطه...من خودم کلا آستانه دردم بالاعه.بی همراه پایین اومدم از تخت و بی کمک و مسکن.راحت هم بودم فرداش هم کلی پله بالا و پایین رفتم شیاف هم ب اصرار دکترم گذاشتم ک جای بخیه ملتهب نباشه...

تا چیزی رو تجربه نکردی نترس ازش...

اگه استانه دردت پایین ه پمپ درد بگیر(دکتر من گفت نگیر...گفت مسکن برات مینویسم ک درد نکشی ک خدا رو شکر اصلا احتیاجم نشد.گفت تا دفع نداشته باشی مرخص نمیکنن و پمپ درد هم دفع رو ب تاخیر میندازه)یا با خودت شیاف دیکلوفناک ببر ک منت نکشی...چون غیر ساعتش نمیدن...

دیگه ی شیشه شیر کوچولو و شیرخشک بدو تولد هم ببر شب سی سی سی ب بچه بده اگه نا آرومی کرد...ب حرف پرستارا هم گوش نده...پسر من اون شب آروم بو تو بیمارستان ولی همون شیرافزا رو بخوری شیرت راه میفته

نبات ببر.لیوان و ظرف یکبار مصرف.

فلاکس اب جوش

قطره بیلی ناستر.بچه دور از جون زردی داشت و نداشت بده...اگه داشت ک فبه المراد.نداشتش هم دلدرد رو خوب میکنه و ب خواب بچه کمک میکنع.

ی حوله یا نمگیر برا بچه ک پاشو میشورید.

شورت برا خودت.

نوار و پوشک بپرس ببین میدن یا نه

ی زیر دکمه ی بلوز ی شلوار برا بچه اگه خود بیمارستان لباس میده...برا ما داد این ی دست هم محض احتیاط ک اگه نم زد جیش یا پی پیش.

پتوودور پیچ داد بیمارستان ب ما.

کریر و اینا دنبال خودت ننداز...از بیمارستان میای بیرون سوار ماشین میشی اون چند دقیقه تا خونه هم آدم همش میخواد بچه رو نگاه کنه و چک کنه و رو پاشه...سنگینی کریر و فشارش از بچه بیشتره...

کمپوت گلابی و انجیر.کیوی .آلو برا خودت ک شکمت راه بیفته.ب من شام ی ملاقه سوپ دادن تا صب گرسنه بودم...آش آلو بپز و ببر برا خودت...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟