گلبهی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/24 تعداد پست: 4436 عنوان تحلیل خیربه بورس تهران 71 بازدید | 9 پست تحلیل ها و آموزش های این پیج رایگانه و فقط خواهشمندم در صورتی که سود کردید ۵٪ اون رو صرف امور خیریه کنید تا آخرین حلقه زنجیر مهربانی نباشید💜bourse.helper سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤ 1400/01/01 | 01:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
موقولی عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1084 سلام خانوم شما ریزش مو بعداز زایمان گرفته بو ین خوب شده آیا موهای ریخته شده برگشت
گلبهی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/24 تعداد پست: 4436 سلام خانوم شما ریزش مو بعداز زایمان گرفته بو ین خوب شده آیا موهای ریخته شده برگشت بی ربطه به تاپیک😂 ولی بله همه ی زنا میگیرن به خاطر هوروموناست و دوباره شروع به رویش میکنه بعد از یه مدت.صبور باشین و موهاتون رو نقویت کنین سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
موقولی عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1084 بی ربطه به تاپیک😂 ولی بله همه ی زنا میگیرن به خاطر هوروموناست و دوباره شروع به رویش میکنه بعد ... چطوری تقویت کنم شما گیاهی تقویت کردین
گلبهی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/24 تعداد پست: 4436 چطوری تقویت کنم شما گیاهی تقویت کردین نه راستش من هیچ کاری تکردم.خود به خود درومد خودش..درمیاد حتما ولی دیر و زود داره..روشای تقویت کندده میتونه کمک کنه به زودتر جون گرفتنش سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
موقولی عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1084 نه راستش من هیچ کاری تکردم.خود به خود درومد خودش..درمیاد حتما ولی دیر و زود داره..روشای تقویت کندده ... ببخشید مال شما چند ماه طول کشید درآومد تا چن ماه ریزش مو داشتین
موقولی عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1084 نه راستش من هیچ کاری تکردم.خود به خود درومد خودش..درمیاد حتما ولی دیر و زود داره..روشای تقویت کندده ... ببخشید خانوم اینقدر سوال میکنم تا چند ماه ریزش مو داشتین بعداز چند ماه درآومد
گلبهی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/24 تعداد پست: 4436 ببخشید خانوم اینقدر سوال میکنم تا چند ماه ریزش مو داشتین بعداز چند ماه درآومد از ۴ ۵ ماهگی پسرم شروع کرد به ریزش تا تقریبا ۱۰ ماهگی.بعدشم شروع کرد به درومدن سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤
موقولی عضویت: 1399/08/14 تعداد پست: 1084 از ۴ ۵ ماهگی پسرم شروع کرد به ریزش تا تقریبا ۱۰ ماهگی.بعدشم شروع کرد به درومدن جلو سرتون قسمت شقیقه هاتون خالی شده بود
گلبهی مدیر استارتر عضویت: 1396/04/24 تعداد پست: 4436 جلو سرتون قسمت شقیقه هاتون خالی شده بود من موهای خودم خیلی پره..نمیدونم از کجا ریخت ولی دوباره درومد سپهرم..آسمون آبیه زندگیه من...ممنون که قبول کردی من مادرت باشم❤