2777
2789
عنوان

رفتار مامانم اعصابمو خورد کرد

259 بازدید | 16 پست

رفتیم خونه مامانم اینا عید دیدنی 

داشت ماهی درست میکرد 

گفت بدونید شام اینجا گفتیم خونه پدرشوهرم دعوتیم 

گفت آره خواهرت اینا دارن میان 

گفتم نه دیگه ما اونجا دعوتیم نمیمونیم 

گفتم فردا ظهر برا ناهار میایم 

گفت باشه اگه خواستی بیای زنگ بزن ...

اینقدر ناراحت شدم که ،پارسال همین موقع برنامه شامو بخاطر اینکه خواهرم نمیتونست بیاد کنسل کرد امسال من  نتونستم برم اصلا انگار نه انگار 

تازه میگه فردا اگه خواستی بیای زنگ بزن یعنی من دعوتت نکردم خودت میخوای بیای 

دلم خیلی شکست 

احساس میکنم ارزشی واسش ندارم 

دیدم همه تو امضاهاشون صلوات گذاشتن ، منم میفرستم ؛ حالا واسه سلامتی پسر کوچولوم صلوات ، نویدرضای دوست داشتنی مامان ،زن قوی ای هستم و از پس هر مشکلی برمیام ، یه بار یه عزیزی بهم گفت دنیا به تو میبازه ولی تو به دنیا نمیبازی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اووخی عزیزم بیا خونه ما

منننمم بیاممم؟؟☹☹

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

حتما تدارک دیده بود نمیشد کنسلش کنه

اگر مامانت تاپیک میزد میگفت همه بچه هام امشب جمع بودن ی دخترم ب رفت طرف مادرشوهرش خیلی دلم شکست هیچی نتونستم بهش بگم باهاش قهر کردم گفتم میخواید بیاید زنگ بزنید 

نترسید روزی خورشید متلاشی شود و همگی ما از سرما بمیریم ، بترسید روزی برسد که زنان بخواهند محبتشان را از مردان دریغ کنند..آن وقت همگی از سرما خواهیم مُرد..
اوره بیا🥺

ادرس ادرس😍

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...