2777
2789
عنوان

قلیون

269 بازدید | 24 پست

به همسرم ک عقدیم گفته بودم که دوس ندارم قلیون بکشه ولی الان که شهرستانیم رفته بودن خونه پایینی و با برادرزاده‌هاش که بیستو دو سالشون میشه داشتن قلیون میکشیدن حالا به من میگفت توام بیا بشین پبشم ولی گفتم نه لباسام بوی قلیون میگیره😐

به نظرتون سر این موضوع باهاش برخورد کنم یا نه؟

نمیدونم باید چیکار کنم با اینکه گفته بودم دوس ندارم بازم داشت قلیون میکشید اصلا توی اون‌دود دیدمش یه جوری شدم☹

برخورد کنی😂😂😂ی ب تو چه می شنوی میشینی سر جاتا😊😊😊

خدایا خدایا شکر واسه اینکه بالاخره مامانم کردی👼در ضمن     لباس یا کفش که نیاز ندارید رو پست کنید ب آدرس سیستان و بلوچستان شهرستان زهک بخش جزنیک روستای پلگی خمر مدرسه حافظ کد پستی نمیخواد جنسیت هم فرقی نداره چون مدرسه توزیع میکنه تو خانواده بچه ها 🙏🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ادم قلبونی ادم مشدوب خود ادم رفیق باز ادم معتاد اگه دنیا بره هوا بباد پایین عوض نمیشه گفتم نکش کشید رو بذاارید کناد موقع نامزدی فکراتون کنید وگرنه کسی تغییر نمبکنه وسلام

#اهدای عضو_اهدای زندگی من حامی اهدای عضوم    

چهار ساله دارم‌میگم بیخیال حرص بیخود نخور درست بشو نبستن اینا

فروردین ۱۴۰۰ تست ژنتیک دادم شهریور جوابش اومد ۸ تا جهش تو ژن هام بود حالا از همسرم تست گرفتن انشالله که اون سالم باشه و مشکلی پیش نیاد ۴ ماه دیگه جواب آزمایشش میاد برام دعا کنید   ❤❤              من ته تغاری پاییزم 😍😍👸🍂🍂                                                به رنگ رژم💄💄 گیر نده ..تو از سیاست های زنانه بی خبری... زن ها پای مهمترین داشته هایشان را با رژ لب سرخ امضا میکنند..💋💋💋.❤❤❤❤

من خودم معتاد قلیونم از وقتی فهمیدم باردارم نه خودم کشیدم نه شوهرم 

نمیدونم چطوری میخوام نه ماه رو تحمل کنم 

واقعا نمیشه قلیونو ترک کرد

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈

کراش منم قلیونیه

منم از قلیون متنفر

البته من بیچاره که باهاش نیستم فقط از دور فهمیدم که قلیون میکشه  هست و هی حرص میخورم

البته زیاد نیستا..درحد تفریح جایی رفتن

برنامه های من برای ۱۴۰۰💖قبولی کنکورم ،با قدرت ،با نهایت توان تلاش میکنم تا رشته دلخواهم(هوشبری)قبول بشم و مهر ۱۴۰۰ رشته و دانشگاه دلخواهم باشم💖....کلی ورزش و ساختن یه هیکل عالی تا اخر ۱۴۰۰💖🤭....متکی بودن به خودم،کنار گذشتن زود رنجیم،قوی شدن و قوی موندن💖گواهینامه گرفتن💖یادگیری زبان انگلیسی💖کلی کتاب جدید خوندن💖....به امید خدا و با تلاش خودم همه ی این کار هارو در سال ۱۴۰۰ به عالی ترین نحو انجام میدم💖....           خدا با منه همیشه💖

اون که یه قلیونه و مهم نیست 

ولی اینکه قبلا بهش گفتی خب کارش خوب نبوده 

بهش بگو که حداقل ب احترام من پیشم نمیکشیدی 😐😐

بگذار امیدواری در سیاه ترین روز ها،هنرِ تو باشد🌱

ن خیلی سخت نگیرسخت بگیری اخرش یواشکی میره میکشه...پس باهاش رفیق باش پیشش بشین وکم کم جوری رفتارکن ک تو که هسی بکشه فقط کم کم کمش میکنه...

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜
ادم قلبونی ادم مشدوب خود ادم رفیق باز ادم معتاد اگه دنیا بره هوا بباد پایین عوض نمیشه گفتم نکش کشید ...

آخه اینجوری نیس ک همیشه بکشه برادرزادش درست کرده اینم نشسته پیشش🥲