2777
2789
عنوان

قلیون

| مشاهده متن کامل بحث + 269 بازدید | 24 پست
من خودم معتاد قلیونم از وقتی فهمیدم باردارم نه خودم کشیدم نه شوهرم  نمیدونم چطوری میخوام نه ما ...

خیلی سخته ولی میتونی من خودم قلیونی سرسختبودم اماحالا بخاطروجود فندقم ک تودلمه نمیکشم.اصن اینقدمشغله هس ک یادش نمیفتی یادشم افتادی بگو ایشالا بعدش حسابی تلافی میکنم  

یه بارفرصت وشانس زندگی تواین دنیابهت داده میشه پس همیشه درلحظه حال باش ولذت ببر.هیچ آینده ای وجودنداره..اگه میخوای روحت تازه بشه ویه حالی به خودت وبدنت بدی حتما مدیتیشن کن..امتحان کن ضرر نداره...شکرگزاری تورو توبالاترین فرکانس قرارمیده پس یادت نره هرلحظه شکرگزارباشی...کمک خواسی درزمینه آرامش ونزدیکی به خدا ومدیتیشن و جهان هستی،درحدتوانم درخدمتم..دوستون دارم دوستای من❤️💙💚💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی سخته ولی میتونی من خودم قلیونی سرسختبودم اماحالا بخاطروجود فندقم ک تودلمه نمیکشم.اصن اینقدمشغله ...

من هرشب میکشیدم واقعا سخته

یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آخ😅😄                         عاقل همه را به پشم خود بسپارد🙈
اون که یه قلیونه و مهم نیست  ولی اینکه قبلا بهش گفتی خب کارش خوب نبوده  بهش بگو که حداقل ...

پیشم نبود

اینجا یه خونه‌ی نوساز دارن با قدیمی اونا رفته بودن خونه قدیمی

آره بهش گفته بودم فک کرده شوخی کردم ک میگم دوس ندارم😐

من خودم قلیون میکشم بچه ها شما هم بکشین واسه کرونای انگلیسی خیلی خوبه زود میگیرین به فاک میرین از شر این دنیا راحت میشین سعی کنین تو قهوه خونه یا جاهای دست جمعی  باهم بشینین بکشین دهن به دهنش کنین انشالله دار فانیو وداع میکنین

من براش صاف و صادق بودم ولی اون فرو کاظم دوست داشت 😶