2777
2789

🤦

شاید باورتون نشه رو موتور میشینم هنوز

پیاده روی هر روز دارم

دریغ از کورسوی امید برای زایمان😭

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

ایول تو بنده برگزیده خدایی پیشکسوت ۱۴۰۰ من بودم الان دو روز مانده به عید میزاییدم😂 قدمش خوش خدا خودش زایمانتو راحت کنه

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثل اینک نی نی فعلا جاش خوبه نمیخواد بیاد😅

فرشته کوچولوی من👼عزیزتر از جانم منو ببخش که به خاطر خودخواهی های خودم وچشیدن طعم مادری تورا به این دنیای پست وکثیف ونالایق بدنیا می آورم منو ببخش💔! آخه به بودنت احتیاج داشتم مادر بشه فدای تک تک تار و پودت👩‍👧

من 40 هفته و 3 روز زایمان کردم 

روزی که دردام شروع شد. یه لیوان تخم شوید خوردم با مامانم همش کمر مو زیر شکمم رو با روغن زیتون ماساژ میداد بعدش هم یه دوش آب گرم گرفتم و رفتم برای زایمان 

خدایا شکرت 🙏🏻

من 41 رو تموم کردم اصلااااا هم درد نداشتم. هر کار کیکردم دردم نمیگرفت اخرش رفتم بیمارستان الگی گفتم بچم حرکت نمیکنه😑کیسه ابمو سوراخ کردن دیدن مدفوع کرده. اورژانسی سزارین شدم

تاپیک نی نی یار حذف تاپیک       خدایا منو لاغر کن. وزن شروع 85تاریخ 1400/12/01 هدف 75
ایول تو بنده برگزیده خدایی پیشکسوت ۱۴۰۰ من بودم الان دو روز مانده به عید میزاییدم😂 قدمش خوش خدا خود ...

تازه فکر کن بارداریه ناخواسته هم بوده😂

ینی اصلا برنامه نداشتم

انشاا... سالم بیاد دیگه

یکم سخت شده برام

من 40 هفته و 3 روز زایمان کردم  روزی که دردام شروع شد. یه لیوان تخم شوید خوردم با مامانم همش ک ...

مثل اینکه جوجه ی منم همون موقع ها بیاد