roshanakkhanooom71 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 2316 عنوان کمک کنید لطفا 73 بازدید | 7 پست امتحان دارم منتها خانوادم اصرار دارن عیدو برم شهرمون. اگه نرم ناراحت میشن چه دلیلی بیارم قانع شن؟. نمیتونم بگم امتحان دارم چون قبول نشم ضایع میشه عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش 1399/12/30 | 07:38 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
roshanakkhanooom71 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 2316 تو اون جا نمیشه بخونی نه اگه برم به زور میبرن بیرون و نمیخوامم بگم عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش
roshanakkhanooom71 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 2316 مگه امتحان ها بخاطر عید تعطیل نشده؟ ازمون وکالت عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش
roshanakkhanooom71 مدیر استارتر عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 2316 جولو اونا هم درس بخون بفهمن برات مهمه این آزمون نه اخه قبول نشم ابروم میره و اینکه انرزی منفی بگیرم عاشق همسر و دخترمم. مودبم و از بی ادبا خوشم نمیادو حتی الامکان سعی میکنم دلی رو نشکنم. خدایا خودمو و زندگیمو دست خودت میسپورم...نگهدارمون باش