2777
2789
عنوان

پسرِ کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 40 پست
یه عوضی با من اینکارو کرد بعد اینکه کلی دنبالم افتاد یه روز گفت به درد هم نمیخوریم دلمو بدجور شکست ا ...

اینم خیلی ادعای مذهب دارن.ولی راسته ک میگن خیلیا از درون حرومزادن از بیرون امامزاده ..من ارزوی بدبختیشو ندارم فقط امیدوارم یه روزی اینقد خوشبخت بشم ک حسرت بخوره ..خودش چند ساله پیگیر منه

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
کاملا خونسرد برخورد کردم تبریک گفتم .گفت باور نمیکنی .گفتم چرا به خدا باور کردم .اسم و فامیل و عکس د ...

بگو خانومت درجریانه که به من پیام میدی؟

اگه بازم خواست اذیتت کنه بترسونش بزار کل زندگیش بشه ترس از تو که نه سمتت بیاد نه حتی فکر اذیت کردنت به سرش بزنه بهشم بگو خوبه یکی هم سطح خودتو پیدا کردی

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو خانومت درجریانه که به من پیام میدی؟ اگه بازم خواست اذیتت کنه بترسونش بزار کل زندگیش بشه ترس از ...

مرسی گلم ..ممنون از همدردیت😍اتفاقا میخواسم بگم ولی گفتم بی تفاوت باشم ..نمیدونم این منو مسخره کرده بود عاشقم بود واقعا نمیدونم

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
اینم خیلی ادعای مذهب دارن.ولی راسته ک میگن خیلیا از درون حرومزادن از بیرون امامزاده ..من ارزوی بدبخت ...

انشالله خوشبخت میشی عزیزم.دیگه از فکرش بیا بیرون انگار که از اول نبوده.الان سخته ولی بعدا حتی قیافشم یادت نمی مونه

انشالله خوشبخت میشی عزیزم.دیگه از فکرش بیا بیرون انگار که از اول نبوده.الان سخته ولی بعدا حتی قیافشم ...

🌺😘

اول فک کردم بو میده

بوی لجن میده🤦‍♀️

خیلی سخته خدا بهت ارامش و خوشبختی بده امیدوارم امسال با بهترین مرد دنیا ازدواج کنی تا ببینه و بسوزه توکل کن بخدا خیلی خوبه که با وجود این اتفاق بازم براش دعای خیر میکنی و اینکه یادت نره هرکی میره پی لیاقتش ما دخترا انقد ساده ایم که زود وابسته میشیم و این باعث میشه جدایی برامون سخت تموم شه

میشه برای رسیدن به آرزوهام یه صلوات بفرستی مهربون :) خدایا شکرت برا همه چی💖  امروز ٩٩/١۰/۵ بخودم قول میدم یه دختر انرژی مثبت باشم 💖 بخودم قول میدم تو تاپیکایه خیانت ,دعوا ,خاهرشوهری و انرژی منفی نرم 💖 
عزیزم منم ی دوره ای همینجوری شدم الان بعد ۷سال ک میگذره همش از خودم میپرسم من عاشق چی اون شدم؟؟؟؟ خ ...

عاشقش نبودم .اون منو میخواست یه جورایی فک میکنم ب شعورم توهین شده

خیلی سخته خدا بهت ارامش و خوشبختی بده امیدوارم امسال با بهترین مرد دنیا ازدواج کنی تا ببینه و بسوزه ...

مرسی بابت دعای قشنگت عزیزم.انءشالله ک تنت سالم و لبت خندون باشه واسه منم دعا کن