2777
2789
عنوان

پسرِ کثیف

442 بازدید | 40 پست

بعد از اونهمه ادعای عشق و عاشقی و حرفای دروغش تازه امشب به من میگه ک نامزد کردم

لعنت ب شیری ک خوردن لعنت ب لقمه ای ک اینا خوردن

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چیشده 

یه ادم پست چندسالی بود ادعای دوست داشتن منو داشت هی میگفت میخوام بیام خواستگاری و دوستت دارم و این حرفا .امشلم پیام تبریک عید داده ک تو اولین نفری هستی ک بهت تبریک میگم بعدش میگه چن هفته اس نامزد کردم .چقد پست و ......

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
چیشده 

فامیلم هست

ذات شیر شکاره پسرا همشون همینن اعتماد به خر ماده بهتر از اعتماد به پسره

اشتباه کردم .از اول جوابشو دادم نگران احساسم نیستم بیشتر فک میکنم ب شخصیتم برخورده ب شعورم .خیلی بد بختم من

شیر کیه این وسط؟

هیچ‌کس

یه مثاله

ینی‌همونطور که شیر شکار میکنه و ذاتشه

عوضی‌بودن و قول الکی به دختر دادن و گول‌زدن دخترا و نامردی تو ذات پسراست

🖤 Nili ❤ Nili 💛 Nili 💖 Sara 💜 Nili 💚 Nili 💙 Nili 🤍
شاید دیده ک وابسته شدی نمیخاد ازدواج کنه الکی گفته ک تو بیخیال شی اخه پسر میخاد مخ بزنه بنظرت اینارو ...

فامیله از اول ادعاش میشد منو میخواد چندباری گفت ک میخوام بیام جلو اما پول ندارم و فلان و اینا .امشب پیام تبریک عید فرساد جوابشو دادم .گفت اولین نفری هسی ک تبریک گفتم بعدشم حرف تو حرف شد گفت ولادت حضرت علی نامزد کردم هیچکی نمیدونه دارم ب تو میگم فقط خانواده ها میدونن..منم تبریک گفتم و به روی خودم نیاوردم تازه عکس دختره رو هم فرساد

اشتباه خودت بود که اعتماد میکنی عزیزم 

عزیزم نمیدونی که برایه ادم نقش بازی میکنن در حده برد پیتو جانی دپ 

به خدا برندگان اسکار بهترین بازیگر نقش اول مردم هالییود میان جلو ایناها تعظیم میکنه اگ بفهمن چنین استعدادایی داریم ما تو این خراب شده