یه ادم پست چندسالی بود ادعای دوست داشتن منو داشت هی میگفت میخوام بیام خواستگاری و دوستت دارم و این حرفا .امشلم پیام تبریک عید داده ک تو اولین نفری هستی ک بهت تبریک میگم بعدش میگه چن هفته اس نامزد کردم .چقد پست و ......
مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)
شاید دیده ک وابسته شدی نمیخاد ازدواج کنه الکی گفته ک تو بیخیال شی اخه پسر میخاد مخ بزنه بنظرت اینارو ...
فامیله از اول ادعاش میشد منو میخواد چندباری گفت ک میخوام بیام جلو اما پول ندارم و فلان و اینا .امشب پیام تبریک عید فرساد جوابشو دادم .گفت اولین نفری هسی ک تبریک گفتم بعدشم حرف تو حرف شد گفت ولادت حضرت علی نامزد کردم هیچکی نمیدونه دارم ب تو میگم فقط خانواده ها میدونن..منم تبریک گفتم و به روی خودم نیاوردم تازه عکس دختره رو هم فرساد
مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤(◍•ᴗ•◍)