2777
2789
عنوان

پسرِ کثیف

| مشاهده متن کامل بحث + 442 بازدید | 40 پست
ایناهارو چه جور تربیت میکنن ینی که اینقد حرومزاده میشن؟؟؟

👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩
اشتباه خودت بود که اعتماد میکنی عزیزم 

کاری ندارم باش .خودش ادعا داشت ..

مـا تـنـهـا زاده می شـویـم🍃تـنـهـا زنـدگـی مـی کـنـیـم💔وتـنـهـا مـی مـیریـم🍂 عـشـقـ و پـیـونـدهـای دوسـتـانـه ای کـه مـی سـازیـم،تـنـهــا ««پـنـدارهـای پـوچـی سـت»»»کــه مـا تـنـهـا نـیـسـتـیـم🤌🖤⁦(⁠◍⁠•⁠ᴗ⁠•⁠◍⁠)⁩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یعنی دقیقه نود بهت گفت نامزد کردم؟

بله همین‌امشب با کمال پررویی.عکس دختره رو هم فرساد .۶ تومن دادم حلقه خریدم

زمین گرده ایشونم دختر دار میشه.تاوان دل شکسته رو همینجا میدن خیالت راحت

نه فکر نمیکنم 

خودتو ناراحت نکن عشق ی طرفه چرته خدارو شکر ک رفت  ادم باید با کسی باشه ک طرفش عاشقش باشه عاشق ...

من عاشقش نبودم.خودش چند ساله میگع منو میخواد.ولی پول ندارم و این حرفا بعد امشب اومده میگه نامزد کردم ۶ تومن دادم حلقه .تابستون عقد دعوتین

بله همین‌امشب با کمال پررویی.عکس دختره رو هم فرساد .۶ تومن دادم حلقه خریدم

مشکل روانی دارن بعصیا چرا با احساسات یکی بازی میکنن میدونم الان چه حسی داری زمان میبره تا درست شه ولی من اینو تجربه کردم

من عاشقش نبودم.خودش چند ساله میگع منو میخواد.ولی پول ندارم و این حرفا بعد امشب اومده میگه نامزد کردم ...

میدونم بهت بر خورده بیشتر  و ی ادمی ک پا حرفا خودش نیس خجالتم نمیکشه  این فقط خاسته زن بگیره عاشق نبوده 

مشکل روانی دارن بعصیا چرا با احساسات یکی بازی میکنن میدونم الان چه حسی داری زمان میبره تا درست شه ول ...

خیلی حرومزاده اس با اینکه پسر عمومه و از بچگی بزرگ شدیم با هم ولی واقعا پست فطرته .یه لحظه فکر کردم شوخی میکنه ولی دلم‌میسوزه چجوری به خودش اجازه داده بازم بیاد ب من پیام بده بگه اولین تبررک عید .انگار من زنگ تفریحم 

یه جور که فکرشو نمیکنی سرش میاد خبرشم بهت میرسه حالا ببین

امیدوارم‌خوشبخت شه .من از اون خوشبخت تر ..

خیلی حرومزاده اس با اینکه پسر عمومه و از بچگی بزرگ شدیم با هم ولی واقعا پست فطرته .یه لحظه فکر کردم ...

من جایه تو باشم کاملا خونسرد رفتار میکنم اون میخواد سوختنتو ببینه توام بزار حسرتش به دلش بمونه اون تقاصشو پس میده

نه فکر نمیکنم 

یه عوضی با من اینکارو کرد بعد اینکه کلی دنبالم افتاد یه روز گفت به درد هم نمیخوریم دلمو بدجور شکست ادعای مذهب داشت من چادری نبودم چادری میخواست از اول انگار کور بود.من که زود ازدواج کردم اونم بعد من با دختر عموش ازدواج کرد .یکی از فامیلاش دوست صمیمی خودمه شنیدم نمیتونه بچه دار بشه مشکل ژنتیکی دارن بچشون کر و لال دنیا میاد ریسک نمیکنن.برا زنش دلم گرفت فقط اون که گناهی نداره.اما از ته قلبم اعتقاد دارم دل شکستن تاوان داره

میدونم بهت بر خورده بیشتر  و ی ادمی ک پا حرفا خودش نیس خجالتم نمیکشه  این فقط خاسته زن بگی ...

درسته .ذاتشو واقعا نشون داد..دیگه حتی پیامشم سین نمیزنم میخواستم بگم چرا وقتی نامز داری پیام میدی ب من ولی به روی خودم نیاوردم گفتم بی تفاوت باشم ولی در شان من نیست هم دهنی با این ادم 

من جایه تو باشم کاملا خونسرد رفتار میکنم اون میخواد سوختنتو ببینه توام بزار حسرتش به دلش بمونه اون ت ...

کاملا خونسرد برخورد کردم تبریک گفتم .گفت باور نمیکنی .گفتم چرا به خدا باور کردم .اسم و فامیل و عکس دختره رو فرساد ..منم هیچ واکنش زشت و خاصی نشون ندادم دیگه هم‌جوابشو ندادم و تمام