2777
2789
عنوان

ی روزی

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 110 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هعی ..خیلی سخته ولی خداروشکر الان باز خونوادم یکم بهتر شدن با من ...نامزد داشت خبر نداشتی؟

ای کاش حتی نمیزاشتی خانوادتم بفهمن به هرقیمتی که میشد میدونم سخته ولی واقعا میگم 

لایک نکنید                      
ای کاش حتی نمیزاشتی خانوادتم بفهمن به هرقیمتی که میشد میدونم سخته ولی واقعا میگم 

دیگ شوهر ابجیم اومد به همه خونوادم گف انگار بهش میخاسم جایزه بدن

یه عقاب همیشه تنهاست❤️

وقتی اینجور تایپیکارو میخونم کلا ازاینده بچه هام میترسم چه پسر چه دختر خیلییییی زمونه بدی شده خیلییی ناامنی زیاد شده خدا به دلت ارامش بده وخوشبختی هدیه کنه بهت عزیزم

لایک نکنید                      
وقتی اینجور تایپیکارو میخونم کلا ازاینده بچه هام میترسم چه پسر چه دختر خیلییییی زمونه بدی شده خیلییی ...

جامعه خرابه ...منم ساده بودم چوبشو خوردم ...ممنون عزیر

یه عقاب همیشه تنهاست❤️
۲۰سالم بوده ...هعی ی مدته دوباره میرم دوباره باشگاهم وضعیتم بهتر شده ولی پسره از رو سادگیم سواستفاده ...

تو اين سن ادم زياد متوجه عواقب روابطش با ادمها نيست

يعني خانواده دخترا رو منع ميكنن از ارتباط با پسر بخاطر همين مشكلاتي ك ممكن هست پيش بياد ولي خب هر كسي فكر ميكنه اين بلا سرش نمياد!

ديگه گذشته و كاري ازت بر نمياد گذشت زمان حالت رو بهتر ميكنه

اون ادم هم كارش اشتباه بوده ك  بدون رضايت خودت اينكارا رو كرده و نتيجه رفتارش رو خاهد ديد

تو اين سن ادم زياد متوجه عواقب روابطش با ادمها نيست يعني خانواده دخترا رو منع ميكنن از ارتباط با پس ...

اره حتمن چوبشو میخوره آخه من هرزه نبودم یا از اون دخترا نبودم ک با پسر بخوابم نباید همچین کاری میکرد ولی شد دیگ ☹️

یه عقاب همیشه تنهاست❤️