2777
2789
عنوان

ی روزی

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 110 پست
ولی بدون  برایه رشدکردن و موفقیت باید سختی زیاد کشید و تو این راه این ناراحتی ها پیش میاد و تو ...

حتمن همین کارارو میکنم ...ولی حتمن خدا تو دهن اون عوضی میزنه ک همچین کاری کرد

یه عقاب همیشه تنهاست❤️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

نه. اونجوری. حال اون روزم یادم نمیره هرگز.میدونم حس خیلی باحالی بود. احساس می‌کردم دنیا برای من با ک ...

ایشالا خوشبخت باشی همیشه تو زندگیت برا منم دعا کن لدفا

یه عقاب همیشه تنهاست❤️
حتمن همین کارارو میکنم ...ولی حتمن خدا تو دهن اون عوضی میزنه ک همچین کاری کرد

زمین‌گردا و هرچی امروز پرت کنی میچرخه و میخوره پسه کله خودمون حالا خیلی مهمه چی پرت کنیم ( محبت باشه یا اذیت و آزار خوبی باشه یا بدی عشق لاشه یا نفرت ) و خدایی که در این نزدیکیس

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .
زمین‌گردا و هرچی امروز پرت کنی میچرخه و میخوره پسه کله خودمون حالا خیلی مهمه چی پرت کنیم ( محبت باشه ...

همیش انرژی مثبت میدی با حرفات مرسی

یه عقاب همیشه تنهاست❤️
اگر عذاب وجدان داری باید بگی. وگرنه نمیدونم باید بگی یا نه واگر هم گفتی باید سربسته بگی. مورد تجاوز ...

می ترسم بگم حرف دربیارن خودت مردمو می‌شناسی ک عیب میزارن😭

یه عقاب همیشه تنهاست❤️
همیش انرژی مثبت میدی با حرفات مرسی

خواهش میشه

کپسول انرژی هستم 😂😁😂🤣🤣🤣

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .
چطوری دامادتون فهمید ؟

اولش فهمید با یکی ام بعد رق حتی سابقه گوگلم رو چک کرده بود دیده بود راجب ترمیم سرچ کردم زور کرد من برم دکتر و فهمیدن☹️

یه عقاب همیشه تنهاست❤️