2777
2789
عنوان

ی روزی

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 110 پست

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اوهوم تجربه خیلی سخت ..ایشالا کسی دیگ مث من نشه ..مرسی اومدی تاپیکم

موفق باشی. تجربه داشتم من هم. ولی تا این حد نه. ولی حتی با پای خودم هم میرفتم ترسناک بود. میدونی آدم وقتی عاشق کسی بشه همه کار میکنه. چند سالته؟ 

موفق باشی. تجربه داشتم من هم. ولی تا این حد نه. ولی حتی با پای خودم هم میرفتم ترسناک بود. میدونی آدم ...

من سر اولین قرار این کارو باهام کرد عوضی ..20سالمه

یه عقاب همیشه تنهاست❤️
میدونم چی میگی. خودت هم که راضی نبودی بدتر. برای من حاد نبود. ولی من اون رو دوست داشتم خیلی خیلی زیا ...

هعی ..خیلی سخته ولی خداروشکر الان باز خونوادم یکم بهتر شدن با من ...نامزد داشت خبر نداشتی؟

یه عقاب همیشه تنهاست❤️
هعی ..خیلی سخته ولی خداروشکر الان باز خونوادم یکم بهتر شدن با من ...نامزد داشت خبر نداشتی؟

آره. خبر نداشتم. با یادم نیست فکر میکردم دروغ میگه. خیلی کثافت رو دوست داشتم. دلم می‌خواست مال من بشه. ولی نشد. ببین حسم عالی بود بهش. اصلا نصف روز که باهاش بودم خیلی خوب بود. خیلی 

ولی خدا نه است مال من شه. من 13 سال ازدواج کردم. این خاطره برلی 17 سال پیش

آره. خبر نداشتم. با یادم نیست فکر میکردم دروغ میگه. خیلی کثافت رو دوست داشتم. دلم می‌خواست مال من بش ...

الان هم عاشقشی ؟..خداروشکر الان زندگیت خوبه

یه عقاب همیشه تنهاست❤️

ای بابا

انشاالله که خدا اونطور که میدونه جوابشو بده 

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .
مرسی ..ایشالا 😭

ولی بدون 

برایه رشدکردن و موفقیت باید سختی زیاد کشید و تو این راه این ناراحتی ها پیش میاد و تو باید با قدرت اونارو بزنی کنار و اونقدر بزرگ و موفق بشی که حسرت یه جواب سلام دادنت به دلشون بمونه اونروز تو شادی و اونها میسوزن 

من مرد هستم بخدا بقرآن مرد هستم خانوم و دختری بنام حسن وجود نداره خانومها دقت کنید ببینید من مرد آقا پسر هستم آخرش نگید چرا نگفتی یا نخوندیم یا هزارتا چیزه دیگه اسم رو بخونید حسن حسن حسن اسم مرده جان عزیزاتون دقت کنید لطفاً .