2821
2789
عنوان

محرمانه

787 بازدید | 60 پست

سلام خانوما قبلا هم تعریف کرده بودم ک ی اتفاق افتاده من بکارتم از دست دادم از چند نفر پرسیدم گفتن نرو ترمیم هم جراحی سخته هم هزینش خیلی هست هم ب  استراحت نیاز داری ولی همین کپسول خون رو گفت ولی من خیلی عذاب وجدان دارم هرشب گریم میگیره خیلی ناراحتم ک قراره ب همسرم دروغ بگم ترو خدا راهنماییم کنین از این کپسول هایی ک هست کسی استفاده کرده ؟هم هزینه عمل ندارم هم سخته میترسم از عمل راهنمایی کنین چکار کنم 

دروغ بگی خیلی بدتره.. 

راستگویی همیشه بهترین چیزه 

راستشو بگو 

داغ جوون‌دیده ی پر‌پر منم..مسلخ سروای تناور منم.. باغ گل بی بر و بی برگ،من.. غربت آهوی جوون مرگ،من.. ناجی باغ گل بی برگ کو؟.. ضامن آهوی جوون‌مرگ کو؟.. شب شد و پیک تب و غم سر رسید،.. عطر گلاب از خود قمصر رسید.. chavoshi ❤ 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

راستشو به همسرت بگو بعدم همه خونریزی ندارن که

همه خونريزي ندارن

ولي ممكنه شوهرش شك كنه و دكتر ببرتش

دكتر كه متوجه ميشه!

هر چند به نظرم بايدراستشو به همسرش بگه

ميشه لطفا براي حل مشكل مادرم دعا كنيد؟😔 ، لطفا اگه دعا كرديد بهم بگيد تا براتون حمد و ذكر يونسيه بخونم، خيلي سخته مادرت جلوي چشمات آب بشه و هيچكاري ازت برنياد، خدا رو بابت تمام نعماتي كه به من ارزاني داشته، شكرميكنم، ممنون ميشم در تاپيك چالش ناشناسم شركت كنيد🙂🌹 https://harfeto.timefriend.net/16393378956800

والا که محرمانس... 

کسی نیست جز منو اسی و هزاران کاربر دیگه... 😁

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

کپسول خونی چیه

_امروز چقد تلخی؟؟ +دلتنگی ادمو مثل چایی مونده تلخ میکنه شده دلتنگ شوی چاره نیابی جز اشک.._ بی حوصلگیت واسه چیه؟ +مارا هرچه هست دگر حوصله ای نیست _چی شده؟+یجوری دلم گرفته انگار دنیام تباه شده.. _خدا بهت صبر بده +نمیشه جای صبر فقط پنج دقیقه بغلشو بده؟به چال گونش و چشاش زل بزنم.. _اسمون توام افتابی میشه +ابر اسمون ما همیشه سیاه بود دکتر.. _پس سهمت چی میشه؟ +سهم من از تموم دنیا هیچه.. _زندگی کن +زندگی کنم که تهش چی بشه؟  همینجوری این دنیا یه جوونی بهم بدهکاره.. _این حرفات فقط از رو دلتنگیه +دست خودم نیست که دلم براش تنگ میشه😔😔
2790
2823
2791
2779
2792