2821
2789
عنوان

محرمانه

| مشاهده متن کامل بحث + 787 بازدید | 60 پست
همه خونريزي ندارن ولي ممكنه شوهرش شك كنه و دكتر ببرتش دكتر كه متوجه ميشه! هر چند به نظرم بايدر ...

دکتر ببره بعد دخول هست دیگه دکتر از کجا می‌فهمه همسرش بوده یا کس دیگه

وقتی ادم تو نی نی سایته🙄😯😳😨
اصلا بکارت وجود نداره که بخوای نگران بشی که خوب کردی نرفتی چون برمیدارند لابیا های کوچک رو به هم مید ...

بکارت ک وجود داره،لابیا مینور رو هم به هم نمیدوزن،مخاط هم مویرگ خونی داره و هایمن هم یه غشای مخاطیه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چون بیچاره میشی  همه کسایی که میرن ترمیم بعدش از شدت درد نمیتونن حتی ادرار کنن و اینکه فقط چها ...

مرسی گلم ک گفتی پس چکار کنم؟؟؟چطوری ازدواج کنم؟؟

هیچی قرار نیست هیچ کاری کنی عفونت به لگنت بزنه بدبخت میشی ها از من گفتن بود از نظر علمی بکارت وجود ن ...

خو چطوری ازدواج کنم خون اگه شب نیاد بعدش شاید مشکوک شه ببره دکتر 

مرسی گلم ک گفتی پس چکار کنم؟؟؟چطوری ازدواج کنم؟؟

عزیزم اگه برای گواهی بکارت میگی که پزشک زنان اصلا متوجه نمیشه شما پرده داری یا نه چون گفتم اصلا پرده ای وجود نداره مورد داشتیم طرف دو تا بچه داشته رفته دکتر زنان و گفته برای گواهی بکارت اومدم( که به بقیه ثابت کنه دکترای زنان نمیتونن تشخیص بدن) و دکتر هم بهش گفته سالمی😐😂 اولش که میری ازت میپرسه رابطه داشتی یا نه دقیقا از همین سوال میفهمه و بهت میگه اصلا استرس نگیر 

اما بنظرم صداقت تو زندگی مهمه

بکارت ک وجود داره،لابیا مینور رو هم به هم نمیدوزن،مخاط هم مویرگ خونی داره و هایمن هم یه غشای مخاطیه

مخاط نیست خودم جراحی ها رو دیدم میدوزن سازمان بهداشت جهانی هم گفته چنین چرت و پرتی وجود ندارد دست از آزار زنان بردارید

خو چطوری ازدواج کنم خون اگه شب نیاد بعدش شاید مشکوک شه ببره دکتر 

بابا جان اصلا قرار نیست خون بیاد اگر بدون وحشی گری ‌باشه نگران نباش تو به دکتر نگی و استرس نداشته باشید اونم نمی‌فهمه بهانه نده دستش

و یه چیز دیگه اینکه سالم باشی خون نمیاد الان هشتاد درصد دخترا بار اول اصلا خونریزی ندارن پس با هم پیش دکتر برین و به دکتر بگین به همسرتون بگه که اون شب دچار سو تفاهم نشه

و یه چیز دیگه اینکه سالم باشی خون نمیاد الان هشتاد درصد دخترا بار اول اصلا خونریزی ندارن پس با هم پی ...

گلم میگم ک من اصلا بکارت ندارم چطوری برم پیش دکتر ک میفهمه 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز