2777
2789
عزیزم کلید مشکلاتت دست خودته فقط امیداوارم جایی نری که مشکلاتت بیشتر بشن اگه میدونی با طلاق زندگیت ب ...

اگه طلاق بگیرم سریع میرم سرکار چون بابام وضع اش خیلی خوب سریع میتونه برام‌کار پیدا کنه اشنا زیاد داره

[QUOTE=181958010]برو با خودت سبک سنگین کن ....برو رو یه کاغد بد و خوبیشو بنویس ببین کدومش سنگینتره بعد رفتار خودتم بن ...[/QUOTE

اگه معتاد نبود باهاش زندگی میکردم حتی یک بار بهش فرست دادم خودش امد محضر تعهد داد اعتیاد داره بره ترک‌کنه اگه ترک‌نکنه حق طلاق با من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه طلاق بگیرم سریع میرم سرکار چون بابام وضع اش خیلی خوب سریع میتونه برام‌کار پیدا کنه اشنا زیاد دار ...

انشالاه که همیشه موفق باشی 

من براش صاف و صادق بودم ولی اون فرو کاظم دوست داشت 😶
طلاق يك مسئله اى هست كه خود فرد بايد به اين نتيجه برسه كه ميخواد انجامش بده يا نه چون شرايط زندگى و ...

خیلی دوست اش داشتم خیلی پا فشاری کردم تا باهاش ازدواج کردم یعنی همه مهرش از دلم رفته دیگه علاقه ای ندارم بهش

من طلاق گرفتم و قبلش خودمو حتی تو شرایط طلاق تصور کردم و اینکه ایا زندگی بدون شوهرم خوبه یا با اون؟اینکه اگه کلا ازدواج نکنم خوبه یا تو این زندگی باشم.خلاصه همه جوانب رو سنحیدم .سن و سالمو و ... ولی خب خداروشکر من شاغلم و خداروشکر از نظر ظاهری و خانوادگی و چیزای دیگه مشکلی ندارم و حمایت خانواده مو خیلی داشتم .و الان ک طلاق گرفتم  خیلی راضیم

برای چی طلاق بدی 

من سی سالمه 

بخدا قسم با تموم وجود مثل ی خدمت کار وقت گذاشتم بپاش  خیلی احترامش گرفتم بعداز چند سال فهمیدم قدر ناشناسه

ببینید هر زن و شوهری جروبحث دارد اما من انتظار داشتم فقط یک بار بک بار زنم کوتاه بیایی 

بنظرتون زنی ک ده سال شریک زندگیت باشه یکبار معذرت خواهی نکند آیا دیگ لیاقت دارد بهش خدمت کرد؟؟بفرض تمام مشکلات مال من باشه