2777
2789
عزیزم کلید مشکلاتت دست خودته فقط امیداوارم جایی نری که مشکلاتت بیشتر بشن اگه میدونی با طلاق زندگیت ب ...

اگه طلاق بگیرم سریع میرم سرکار چون بابام وضع اش خیلی خوب سریع میتونه برام‌کار پیدا کنه اشنا زیاد داره

[QUOTE=181958010]برو با خودت سبک سنگین کن ....برو رو یه کاغد بد و خوبیشو بنویس ببین کدومش سنگینتره بعد رفتار خودتم بن ...[/QUOTE

اگه معتاد نبود باهاش زندگی میکردم حتی یک بار بهش فرست دادم خودش امد محضر تعهد داد اعتیاد داره بره ترک‌کنه اگه ترک‌نکنه حق طلاق با من

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اگه طلاق بگیرم سریع میرم سرکار چون بابام وضع اش خیلی خوب سریع میتونه برام‌کار پیدا کنه اشنا زیاد دار ...

انشالاه که همیشه موفق باشی 

من براش صاف و صادق بودم ولی اون فرو کاظم دوست داشت 😶
طلاق يك مسئله اى هست كه خود فرد بايد به اين نتيجه برسه كه ميخواد انجامش بده يا نه چون شرايط زندگى و ...

خیلی دوست اش داشتم خیلی پا فشاری کردم تا باهاش ازدواج کردم یعنی همه مهرش از دلم رفته دیگه علاقه ای ندارم بهش

من طلاق گرفتم و قبلش خودمو حتی تو شرایط طلاق تصور کردم و اینکه ایا زندگی بدون شوهرم خوبه یا با اون؟اینکه اگه کلا ازدواج نکنم خوبه یا تو این زندگی باشم.خلاصه همه جوانب رو سنحیدم .سن و سالمو و ... ولی خب خداروشکر من شاغلم و خداروشکر از نظر ظاهری و خانوادگی و چیزای دیگه مشکلی ندارم و حمایت خانواده مو خیلی داشتم .و الان ک طلاق گرفتم  خیلی راضیم

برای چی طلاق بدی 

من سی سالمه 

بخدا قسم با تموم وجود مثل ی خدمت کار وقت گذاشتم بپاش  خیلی احترامش گرفتم بعداز چند سال فهمیدم قدر ناشناسه

ببینید هر زن و شوهری جروبحث دارد اما من انتظار داشتم فقط یک بار بک بار زنم کوتاه بیایی 

بنظرتون زنی ک ده سال شریک زندگیت باشه یکبار معذرت خواهی نکند آیا دیگ لیاقت دارد بهش خدمت کرد؟؟بفرض تمام مشکلات مال من باشه 

2790
2778
2791
2779
2792