2821
2789
عنوان

ناباروری

121 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من تازه عضو شدم و حدودا ۲۳ سالمه متاسفانه من تخمدان پلی کیستیک یا همون تنبلی تخمدان دارم کسی هست اینجا که خوب شده باشه یا کسیو میشناسید که تونسته باشه خوب بشه بهم بگه چیکار کرده؟من هنوز ازدواج نکردم و واسه بچه دار شدن نمی گم فقط می خوام پریود بشم و خوب بشم.

🌺🌺🌺

یزد افلاطونیتان

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

آره اگه زود ازدواج کنین بدنتون به دارو جواب میده ک احتمال چندقلو زایی هم هست.

ولی هر چی سن بره بالاتر احتمال اینکه دارو اثر نکنه بیشتره

⭕ﻭ ﻫﺮ ﻛﻪ ﺍﺯ ذکر ﻣﻦ(نماز و قرآن) ﺭﻭﻯ ﺑﮕﺮﺩﺍﻧﺪ، ﺑﻰ ﺗﺮﺩﻳﺪ ﺯﻧﺪﮔﻰ ﺳﺨﺘﻰ❌  ﺧﻮﺍﻫﺪ ﺩﺍﺷﺖ ﻭ ﺭﻭﺯ قیامت 🚫ﻧﺎﺑﻴﻨﺎ🚫 ﻣﺤﺸﻮﺭﺵ ﻣﻰ ﻛﻨﻴﻢ⭕➡️ ۱۲۴ طه💢 ما ابد در پیش داریم. بخاطر ۱۰۰ سالِ دنیا، ابد رو خراب نکنیم.اگه مشکل داری اعتمادرو بخون. تاپیکرزق و روزیو تاپیک تاپیک آرامش
منم مثل توام 😔😔خیلی ناراحتم ..مجردم هستم کسی بوده بچه دار بشه؟

من ببار خودمو خوب کردم فقط با عسل خیلی عسل می خوردم ولی دوباره برگشت نمی دونم چیکار کنم خسته شدم

ص عزیزم من طب سنتی، قطع سردیجات و شیرینی و چربی و گوشت گاو و گوسفند، ورزش، بادکش شکم و تخمدان غیر ای ...

طب سنتی هم رفتم به درد نخورد.حالا شما اگه دکتر خوب می شناسید بگین لطفاً؟

تنبلی تخمدان هیچوفت خوب نمیشه فقط میشه کنترلش کرد

🥺🥺وای راست میگی؟ یعنی من هیچوقت بچه دار نمیشم؟ الان مجردم ولی خوب خیلی حس بدی گرفتم 

به امید روزی که برای خودم تصمیم بگیرم..برای خودم زندگی کنم.....نه برای حرف مردم
🥺🥺وای راست میگی؟ یعنی من هیچوقت بچه دار نمیشم؟ الان مجردم ولی خوب خیلی حس بدی گرفتم 

بله پلی کیستیک هیچوقت خوب نمیشه فقط با اصلاح سبک زندگی و داروها ورزش میشه کنترلش کرد 

پلی کیستیک بودن قطعا ناباروری نیست خیلی ها پلی کیستیکن تحت نظر پزشک با دارو گرفتن بچه دار میشن خیلی هام طبیعی باردتر میشن یه عده هم میرن برای روشهای کمک باروری اینا بستگی ب شدت بیماری داره نگران نباشید الان pcoیه بیماری شایع شده