2777
2789
عنوان

ناراحتم

355 بازدید | 30 پست

سلام شما اطرافیان تون تو صحبت کردن باهاتون مراعات میکنند ،من اطرافیانم هیچ مراعات نمیکنند هرجور دوست دارند رفتار میکنن و صحبت ، دلم آنقدر گرفته بود نشستم کلی گریه کردم 

بايد وقتي خوب حرف نميزنن جوابشونو بدي تا دفعه بعد حواسشونو جمع كنن

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍

تو هم بزن تو روشون تا جرئت نکنن اذیتت کنن

بخوام از خودم بگم یکی که تا میاد خوشی کنه پس گردنی میخوره🙃بابابزرگای عزیزم.کی میشه بیام پیشتون و دوباره ببینمتون؟😔بزرگترین درسی که زندگی بهم داد این بود که هیچکی نمیتونه زندگیتو تغییر بده جز خودت!ای کاش میتونستم به گذشته برگردم و به خودم بگم فکر نکن یه مرد میتونه زندگیتو تغییر بده،پاشو زندگیتو بساز!💔هزاردفه مردم تا بتونم زندگی کنم ولی هردفه شکست خوردم.شاید مرگ واقعی بتونه بهم زندگی ببخشه🙂گاهی دلم میخواد بچه دار شم ولی همینکه یادم میفته خودم قربانی بیتجربگی پدر و مادرم شدم پشیمون میشم.دلم نمیخواد این حرفارو پشت سرشون بزنم ولی اینجا مینویسم که یادم بمونه تا وقتی شرایط درستی ندارم بچه دار نشم😔و در نهایت بهم ثابت شد اونم یکی مثل بقیه اس و برخلاف ادعاش آدم خاصی نبود🙂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصلا اهل جواب دادن نیستم اون بقیه رو که سپردم به خدا رابطم رو محدود کردم  اما وقتی پدر و مادر ...

پدر و مادر رو بايد گذشت

برا منكه خيلي بهم بد كردن هر كدوم به نحوي

ولي خب من بخشيدم و مهم نيس برام

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
پدر و مادر رو بايد گذشت برا منكه خيلي بهم بد كردن هر كدوم به نحوي ولي خب من بخشيدم و مهم نيس برام

آره منم 

اما وقتی اینجور حرف زدن میبینم دلم میگیره 

همیشه میگم وقتی پدر و مادر اینجور عزت و احترام کنند بقیه هم یاد میگیرن دیگه بقیه هم بیشتر میزنن تو سرت 

آره منم  اما وقتی اینجور حرف زدن میبینم دلم میگیره  همیشه میگم وقتی پدر و مادر اینجور عز ...

والا چند وقت پيش به مامانم گفتم ميخام بيام خونتون شهرستانن

گف نه كجا مياي نيا لازم نكرده نميخاد بياي

همونجا ديگه سكوت كردم و تو دلم گفتم باشه تصور ميكنم كه پدرمادر ندارم

خب پدر و مادر اگه حرفایی میزنن ‌که ناراحت میشی توجه نکن و سعی کن ازشون دور باشی

آره هر بار که یه اتفاقی میفته میگم دور باشم ،اما نمیتونم ، نمی گم خوبی بهم نمیکنن چرا خیلی خوبی میکنند 

اما از حرف زدنشون و اینا خیلی دلم میگیره 

والا چند وقت پيش به مامانم گفتم ميخام بيام خونتون شهرستانن گف نه كجا مياي نيا لازم نكرده نميخاد بيا ...

ناراحت نشو شاید منظورش این بوده نیا مریض میشی 

حضرت علی میفرمایند با انسان نادان بحث نکن چون ممکن است دیگران که از دور شاهد هستند فرق میان تو و شخص نادان را متوجه نشوند .
والا چند وقت پيش به مامانم گفتم ميخام بيام خونتون شهرستانن گف نه كجا مياي نيا لازم نكرده نميخاد بيا ...

اوهوم واقعا آخه آدم پاره ی تنش دلش نمیاد ،میاد یعنی 

من امروز فقط گفتم کروناس ،حالا نمی گم آدم هیچ کار نکنه کارای غیر ضروری ،گفتم کسی خواست بیاد خونتون بگو کروناس 

شروع کرد اینا الکیه و اینا ، نمیدونم تو حساسی اعصابم خورد کن باز و ،بابام هم از اون طرف گفت زنگ میزنی خونمون دعوا درست میکنی ،گفتم باشه اگه من دعوا درست میکنم دیگه زنگ نمی زنم 

ناراحت نشو شاید منظورش این بوده نیا مریض میشی 

نه بابا خودش مياد خونمون همش