2777
2789
عنوان

ناراحتم

| مشاهده متن کامل بحث + 355 بازدید | 30 پست
اوهوم واقعا آخه آدم پاره ی تنش دلش نمیاد ،میاد یعنی  من امروز فقط گفتم کروناس ،حالا نمی گم آدم ...

ادم واقعا چي بگه ...

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
ادم واقعا چي بگه ...

خیلی دعام کن باردار هم هستم بعد سقط و اینا ،تو سونوگرافی هم الان درباره ی مغز جنین چیز نوشته بود غربالگری هم ندادم ،دعا کن ان شاءالله خدا قسمتم بدونه سالم و صالح بیاد بغلم ،دلخوشیم همونه بعد خدا خیلی تنهام

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خیلی دعام کن باردار هم هستم بعد سقط و اینا ،تو سونوگرافی هم الان درباره ی مغز جنین چیز نوشته بود غرب ...

ايشالله كه صحيح و سالمه عزيزم نگران نباش توكلت بخدا باشه

متاهل هستم و خوشبخت ...لطفا لطفا برای بچه دار شدنم صلوات بفرستید❤️❤️❤️تیکر بارداری الکیه فقط چون دوسش دارم گذاشتم تا نگاش کنم و ذوق کنم حتی شده الکی😍
ايشالله كه صحيح و سالمه عزيزم نگران نباش توكلت بخدا باشه

ممنونم همین جوریش کلی دلم میگیره ،و گرفته اس همه اش تو فکرم چی برام اتفاق میفته ،اینا هم که این طور حرف میزنن دیگه بدتر 

ممنونم همین جوریش کلی دلم میگیره ،و گرفته اس همه اش تو فکرم چی برام اتفاق میفته ،اینا هم که این طور ...

منم مث توام

خيلي تنهام خيلي

خداروشكر بچه هم خدا نداد بهم

فعلا نميخام اصلا

دنبال يه راهي براي راضي كردن همسرمم تا برم سركار و خودمو سرگرم كنم تا كمتر احساس تنهايي كنم

منم مث توام خيلي تنهام خيلي خداروشكر بچه هم خدا نداد بهم فعلا نميخام اصلا دنبال يه راهي براي راض ...

قرآن حفظ کن خیلی خوبه ،من شروع کردم حفظ هیچ جا نمی رفتم هم مشغول بودم و بهونه داشتم هم کلی آرامش بهم 

یعنی واقعا دیدم کسایی که پدر و مادر شون عزت و احترامشون میکنم تا شوهر و خانواده ی همسر هم یاد میگیرن اونا هم عزت میکنند ،اما وقتی نمیکنند بقیه هم یاد میگیرن عزت نمیگنن

منم مث توام خيلي تنهام خيلي خداروشكر بچه هم خدا نداد بهم فعلا نميخام اصلا دنبال يه راهي براي راض ...

با یه سری چیزها خودم مشغول میکنم و الکی میخندم بقیه میگن چقدر بچه اس تو دلشون حتما غصه نداره 

قرآن حفظ کن خیلی خوبه ،من شروع کردم حفظ هیچ جا نمی رفتم هم مشغول بودم و بهونه داشتم هم کلی آرامش بهم ...

يه دوره با اموزش رقص سرمو گرم كردم يه دوره طراحي يه دوره شعر گفتن و ...يه دوره اومدم قرانو شروع كنم بخونم ولي اونقد توش نوشته عذاب و جهنم و قهر خدا و بدبختي و شكنجه و ازين حرفا كه بدتر دلم ميگرفت و گذاشتم كنار

من کلاس بیرون خونه هم دوست ندارم از اون طرف هم حوصلم سر میره 

منم كلاس بيرون نرفتم همه اينارو توي خونه انجام دادم خودم

ولي ديگه خسته شدم ميخام برم سركار

كاش شوهرم راضي بشه

سعی کن رو خودت کاری کنی تا این مواقع که راه حلی نداری ، بتونی صبوری کنی ، 

پدر مادر رو ک حتما باید احترام کرد پس تو باید ظرفیت و آستانه صبرت رو ببری بالا عزیزم❤ سال نوت هم مبارک 😍🌱

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

اوهوم واقعا ، اما دلم خیلی میشکنه ،خیلی التماس دعا دارم ،ممنون همچنین 

خدا کمکت کنه انشالله و خدا به قلبت و زندگیت شرایط ایده آلت و آرامش دهنده رو در سایه رضایت  خودش هدیه کنه 💫❤🌱 

سال نوت هم مبارک😘😍

خدای خوبم؛ این شعر بخشی از احساس تازه‌ی من نسبت به تو رو بیان میکنه:  " مرا هزار امید است و هر هزار تویی/شروع شادی و پایان انتظار  تویی  /بهارها که ز عمرم گذشت و بی تو گذشت /چه بود غیر خزان ها اگر بهار تویی/دلم ز هر چه به غیر از تو بود خالی ماند / در این سرا تو بمان ای که  ماندگار تویی/شهاب زودگذر لحظه های بوالهوسی است /ستاره ای که بخندد به شام تار تویی /جهانیان همه گر تشنگان خون من اند/ چه باک زان همه دشمن چو دوست دار تویی /دلم صراحی لبریز آرزومندی است/ مرا  هزار امید است و هر هزار "تویی"شاعر:سیمین بهبهانی

منم كلاس بيرون نرفتم همه اينارو توي خونه انجام دادم خودم ولي ديگه خسته شدم ميخام برم سركار كاش شوه ...

منم خیلی کار دوست دارم ،اما تو خونه باشه ، جالبیش اینه همش دوست دارم تو خونه باشم حوصلم هم سر میره یا دلم میخواد یه هفته تنها برم هیچ کس نباشه