دوستان کسی دور و برش داشته؟؟ میخواسم ببینم دلیل ورم دستشون بعد دیالیز چیه؟ رگاشون ضعیفه و تازس هنوز ، همون جایی ک رگ گرفتن واسه دیالیز ورم زیادی داره ، این بده ؟؟
سلام عزیزم ، هنوزم دیالیز میشن ، واسه پیوند اقدام نکردیم ، یکم میترسه از پیوند 😢
انشالله خدا سلامتی بده بهشون؟چندوقته دیالیز میشن؟منم پدرم متاسفانه دیالیزی شدن😞استرس منو نابود کرده اصلا زندگیمون بهم ریخته
خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺
سلام عزیزم ، هنوزم دیالیز میشن ، واسه پیوند اقدام نکردیم ، یکم میترسه از پیوند 😢
مادر چند سالشونه؟
خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺
مامان من الان تقریبا 51 سالشونه ، تقریبا یک سالی میشه ، من خودم از استرس مامانم داغون شدم ، ولی نگران نباش دیالیز یک راه درمانه و خداروشکر کنین که ب موقع فهمیدین ، الان خیلیا هستن ک چندین ساله دیالیز میشن و حالشون مساعده
مامان من الان تقریبا 51 سالشونه ، تقریبا یک سالی میشه ، من خودم از استرس مامانم داغون شدم ، ولی نگرا ...
انشالله امیدوارم
خداکمکمون کنه واقعا سخت مریض شدن پدرومادر رو دیدن😞منم عین شما پیرررررر شدم یعنی