2777
2789
عنوان

دیالیز 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 840 بازدید | 27 پست
سلام عزیزم ، هنوزم دیالیز میشن ، واسه پیوند اقدام نکردیم ، یکم میترسه از پیوند 😢

انشالله خدا سلامتی بده بهشون؟چندوقته دیالیز میشن؟منم پدرم متاسفانه دیالیزی شدن😞استرس منو نابود کرده اصلا زندگیمون بهم ریخته 

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

سلام عزیزم ، هنوزم دیالیز میشن ، واسه پیوند اقدام نکردیم ، یکم میترسه از پیوند 😢

مادر چند سالشونه؟

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺
انشالله خدا سلامتی بده بهشون؟چندوقته دیالیز میشن؟منم پدرم متاسفانه دیالیزی شدن😞استرس منو نابود کرده ...

مامان من الان تقریبا 51 سالشونه ، تقریبا یک سالی میشه ، من خودم از استرس مامانم داغون شدم ، ولی نگران نباش دیالیز یک راه درمانه و خداروشکر کنین که ب موقع فهمیدین ، الان خیلیا هستن ک چندین ساله دیالیز میشن و حالشون مساعده

خدایا شکرت💜
مامان من الان تقریبا 51 سالشونه ، تقریبا یک سالی میشه ، من خودم از استرس مامانم داغون شدم ، ولی نگرا ...

انشالله امیدوارم 

خداکمکمون کنه واقعا سخت مریض شدن پدرومادر رو دیدن😞منم عین شما پیرررررر شدم یعنی 

خداروشکر عزیزم ❤ مامان من هنوز دیالیز میشن و خیلی عا پیوندو توصیه نمیکنن ، میگن مشکلاتش زیاده و امکا ...

آره دقیقا خیلیا حاضرن دیالیز بشن ولی سراغ پیوند نرن ولی بنطرم اشتباهه چون دیالیز، عوارض وحشتناکی داره بدتر از عوارض پیوند

مامان من دو ماهه فوت شدن 😔

روحش شاد عزیزم...مادرشوهر من شصت سالشه فک کنم گفتن کرلتین ۳.۶ هست

این بده براش..همین امروز گفتن و باید دیالیز شه..قند هم دارع و انسولین میزنه

گریزانم از این خانه،ولی :چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……
خداروشکر عزیزم ❤ مامان من هنوز دیالیز میشن و خیلی عا پیوندو توصیه نمیکنن ، میگن مشکلاتش زیاده و امکا ...

سلام عزیزم میشه بپرسم مامانتون که دیالیز میشدن وضعیتشون چطور بود؟ خیلی بده دیالیز ؟

خانوما تورو خدا واسه حل شدن مشکلاتم یه صلوات میشه بفرستید؟🥹
سلام، ظاهرا وضعیتشون خیلی بد نبود ، اما خب یهو رفتن ...

چقد میتونم درکت کنم چی کشیدی. چقد دلم میخواد یکیو بغل کنم ک مثه خودم ذره ذره اب شده باشه 

چو در وفاتت نمردم،چه لاف عشق زنم؟ که خاک برسر من باد ومهربانی من. 🖤بابا💔