2777
2789
عنوان

دیالیز 😢

840 بازدید | 27 پست

دوستان کسی دور و برش داشته؟؟ میخواسم ببینم دلیل ورم دستشون بعد دیالیز چیه؟ رگاشون ضعیفه و تازس هنوز ، همون جایی ک رگ گرفتن واسه دیالیز ورم زیادی داره ، این بده ؟؟

خدایا شکرت💜

نه فکر نکنم چیزی باسه کیسه آب گرم بذار روش ورمش خوب میشه

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب واسه جلسه بعدی دیالیز مشکلی پیش نمیاد؟؟

نه چه مشکلی پیش بیاد اولین باره دیالیز شده یا اولین باره ورم کرده 

(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه   هیچکس درخواست دوستی نده  تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
نه چه مشکلی پیش بیاد اولین باره دیالیز شده یا اولین باره ورم کرده 

نه ده باری از دستش دیالیز انجام داده ، همون دستش ک عمل کرده واسه دیالیز ، یکبار دیگه هم دستش بعده دیالیز ورم داشت این سری بیشتر از قبله 

خدایا شکرت💜
نه ده باری از دستش دیالیز انجام داده ، همون دستش ک عمل کرده واسه دیالیز ، یکبار دیگه هم دستش بعده دی ...

آخی عزیزم نگران نباش کیسه آب گرم بذار خوب میشه یا میخوای تو سایت نگاه کن ببین چیزی نوشته

نه عزیزم اصلا بد نیس نگران نباش  من عموی خودم دیالیز میشدن و الان حدودا 2سالی میشه که پیوند زد ...

خداروشکر عزیزم ❤ مامان من هنوز دیالیز میشن و خیلی عا پیوندو توصیه نمیکنن ، میگن مشکلاتش زیاده و امکان پس زدن هس

خدایا شکرت💜
من پیش دکتر پارین هدایتی فوق تخصص کلیه اصفهان دیالیز هام رو انجام میدم شکر خدا تا الان مشکلی نداشتم ...

منم از بیمارای دکتر پارین هدایتی هستم البته من برای سنگ کلیه زیر نظرشون هستم خیلی دکتر دلسوز و مهربونی هستند . 

منم از بیمارای دکتر پارین هدایتی هستم البته من برای سنگ کلیه زیر نظرشون هستم خیلی دکتر دلسوز و مهربو ...

بله دکتر هدایتی پزشک خیلی خوبی هستند تجویزشون عالیه و با بیمارانشون خوش برخوردن و با حوصله به حرفاشون گوش میده و وقت میگذاره براشون 

انشاالله سلامت باشین همیشه 

سلام گلم ببخشید مادرتون دیالیز میشن یا پیوند شدن؟

خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺