دوستان کسی دور و برش داشته؟؟ میخواسم ببینم دلیل ورم دستشون بعد دیالیز چیه؟ رگاشون ضعیفه و تازس هنوز ، همون جایی ک رگ گرفتن واسه دیالیز ورم زیادی داره ، این بده ؟؟
نه فکر نکنم چیزی باسه کیسه آب گرم بذار روش ورمش خوب میشه
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
نه چه مشکلی پیش بیاد اولین باره دیالیز شده یا اولین باره ورم کرده
(درخواست دوستی ممنوع) دوستان لطفا امضای منو خوندید برای مامانم بیماری خاص داره دعا کنید صلوات بفرستید برای عشقمم دعا کنید صلوات بفرستید مشکلش حل بشه کلی خوشحال بشه هیچکس درخواست دوستی نده تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهانی راتو مرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را... دوستت دارم بی بهانه عاشقانه💗💓❤💘❤💑💏
نه ده باری از دستش دیالیز انجام داده ، همون دستش ک عمل کرده واسه دیالیز ، یکبار دیگه هم دستش بعده دی ...
آخی عزیزم نگران نباش کیسه آب گرم بذار خوب میشه یا میخوای تو سایت نگاه کن ببین چیزی نوشته
خانم دکتر دیالیز های منو انجام می دند بدون هیچ عوارضی نه تب نه مشکلی دارم هر بار خیلی کمک می کنند . تمام انرژیشونو برای بیمارشون میگذارند و دلسوزانه کار می کنند .
خدایا مارو ب غیر از خودت واگذارمکن🙏میشه برا سلامتی امام زمان وسلامتی خودمون صلوات بفرستین😍الهی ب امید تو نه ب امید غیر از توکه همه امید مافقط تویی❤میشه برای شفای پدرم دعاکنین ک سایش بالاسرمون باش تنهاامیدمه🙏🥺