2777
2789
عنوان

رفتم تو پیج شوهرم

466 بازدید | 15 پست

از یه دختری بدم میومد شوهرم فالو داشتش گفتم انفالوش کن انفالوش کرد چندروز بعد اومدم پیج دختره رو سرچ کردم پیجشو ببینم ،دیدم اسم پیج شوهرمو زده ک فالو دارتش دختره رو گرفته بود دوباره فالو کرده بود خود شوهرمو اینستاشو پاک کرده بود😐

بهش گفتم از اون دختره ک فالوش کردی خوشم نمیاد

برگشت گفت من اصلا اینستا ندارم هیچ دختری رو هم فالو ندارم تو بهم اعتماد نداری همش میری پیج منو چک میکنی😐(منظور من فقط همون بگیدونه بود)

ولی من اتفاقی از پیج خود دختره دیدم

بعد هم نگاه کنم چیه مگه😐😐😐

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا خوشت نمیاد از دختره ؟! 

نه نگاه کردن پیج شوهرت که اشکالی نداره 

کاربر آشغالی که به پدرم توهین کردی بدون من هنوزم دارم برای تمام مرده هات و جدُآبادت لعنت میفرستم ، حتی اگر تو فراموش کنی اما یکی هست که هرروز داره تن مرده هاتو تو گور میلرزونه ، بی همه چیز🤬🖕🏻

دوس دختر سابقش بوده؟

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
چرا خوشت نمیاد از دختره ؟!  نه نگاه کردن پیج شوهرت که اشکالی نداره

چون دوست دوران مجردی شوهرم بود و باهاش صمیمی بود هنوزم باهم چت میکردن

دوس دختر سابقش بوده؟

نمی‌دونم مطمئن نیستم دیدم زیر عکساش زیاد کامنتای صمیمی گذاشته بود ولی تاریخاش برای دوران مجردیش بود اما الان ک عقد کرده بودیم هنوز داشت باهاش چت میکرد

نمی‌دونم مطمئن نیستم دیدم زیر عکساش زیاد کامنتای صمیمی گذاشته بود ولی تاریخاش برای دوران مجردیش بود ...

پی شوبگیر اینا خونه خراب کنن😑😑

از تو 𝕽 پر است خانه حتی اگر نباشی...      🫂💜         إِنَّ رَبَّکُمُ اللّهُ الَّذی خَلَقَ السَّماواتِ وَ الأَرْضَ فی سِتَّهِ أَیّام ثُمَّ اسْتَوى عَلَى الْعَرْشِ یُدَبِّرُ الأَمْرَ ما مِنْ شَفیع إِلاّ مِنْ بَعْدِ إِذْنِهِ ذلِکُمُ اللّهُ رَبُّکُمْ فَاعْبُدُوهُ أَ فَلا تَذَکَّرُونَ
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز