2777
2789
عنوان

وسواس!!!

113 بازدید | 9 پست

من ۱۴ سالمه چند وقتیه وسواس گرفتم و میترسم خوب نشم دارم دیوونه میشم هر وقت میرم دستشویی حس مسکنم ادرار به پشتم میپاشه و کامل میفهمم که قطرات پاشیده میشه بهم نمیدونم چیکار کنم چون خیلی مقید هستم و وقتی میخوام نماز بخونم دیوونه میشم نمیدونم چیکار کنم هر چی هم سعی میکنم اهمیت ندم بازم سخته 

کیا راه حل دارن

بدیش اینه که میترسم خوب نشم😭

خواهرزاده‌م امسال تیزهوشان قبول شد 😍🥳

امسال کلاس‌های تام‌لند رو می‌رفت و من هر بار می‌رفتم خونه خواهرم، می‌دیدم اونم یه گوشه نشسته داره با بچه کلاس می‌بینه 😂

البته فکر کنم خواهرم از خودِ خواهرزاده‌م بیشتر طرفدار استاد طاری شده! انقدر هم از استادا برام تعریف می‌کردن که آخرش منم اسم چندتاشون رو حفظ شدم 😅

باید به مرور حساسیتتو کم کنی...مثلا هردفعه کمتر توی دستشویی بمون و کامل خودتو بشور و خشک کن و بعد اصلا به چیزی فکر نکن...باید کم کم این وسواسو کم کنی...توچیزای دیگه هم وسواس داری؟

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
توی نماز و وضو هم بله

وسواس از وسوسه شیطون میاد😐

مثلا چند بار وضو میگیری؟

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
مشکل اینجاس من همش فکر میکنم وسواس نیس . واقعا نجس میشم🤦

خب وقتی آدم خوشو بشوره که دیگه نجس نیست😐شاید رطوبته🤔

وسواس از وسوسه شیطون میاد😐 مثلا چند بار وضو میگیری؟

الان دیگه جدیدا همون ۱ بارو میگیرم ولی الان مشکلم با اون نجاسته چون وضو و نماز رو کنترل کردم داره درست میشه