2777
2789
عنوان

وسواس!!!

113 بازدید | 9 پست

من ۱۴ سالمه چند وقتیه وسواس گرفتم و میترسم خوب نشم دارم دیوونه میشم هر وقت میرم دستشویی حس مسکنم ادرار به پشتم میپاشه و کامل میفهمم که قطرات پاشیده میشه بهم نمیدونم چیکار کنم چون خیلی مقید هستم و وقتی میخوام نماز بخونم دیوونه میشم نمیدونم چیکار کنم هر چی هم سعی میکنم اهمیت ندم بازم سخته 

کیا راه حل دارن

بدیش اینه که میترسم خوب نشم😭

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

باید به مرور حساسیتتو کم کنی...مثلا هردفعه کمتر توی دستشویی بمون و کامل خودتو بشور و خشک کن و بعد اصلا به چیزی فکر نکن...باید کم کم این وسواسو کم کنی...توچیزای دیگه هم وسواس داری؟

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
توی نماز و وضو هم بله

وسواس از وسوسه شیطون میاد😐

مثلا چند بار وضو میگیری؟

دوستان اگر سوالی در زمینه" مشاوره خانواده" و "پیش از ازدواج" دارین تا جایی که بتونم راهنماییتون میکنم و درخدمتم🌱
مشکل اینجاس من همش فکر میکنم وسواس نیس . واقعا نجس میشم🤦

خب وقتی آدم خوشو بشوره که دیگه نجس نیست😐شاید رطوبته🤔

وسواس از وسوسه شیطون میاد😐 مثلا چند بار وضو میگیری؟

الان دیگه جدیدا همون ۱ بارو میگیرم ولی الان مشکلم با اون نجاسته چون وضو و نماز رو کنترل کردم داره درست میشه