2777
2789

البته ب دوستش

شوهرم تو مجردی با یه دختری خیلی صمیمی بود جوری ک شک داشتم بینشون چیزی باشه ولی چون اون موقع باهاش نبودم برام مهم نبود ولی الان ازدواج ک کردیم دیدم هنوز باهاش میحرفید و چت میکرد شک داشتم ک باهاش چیزی نداشته باشه

رفتم ب دوست اون دختره پیام دادم ک اسم دوست پسرای قدیمی این دوستت رو بگو هرکار کردم نگفت 

برم با پیج فیک از خود دختره بپرسم؟؟

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کی میاد دوست پسرای قبلیشو به پیج فیک بگه؟

•••با چالشabremaman جونم وبا کمک یخچول جون جونیم هممون مانکن میشیم🥺😍❤️وزن اولیه ۵۵😒وزن هدف ۴۷_۴۸😎قدم153🐣•••عضواکیپ علمی تخیلی💎

آره .ولی مستقیم که نمیتونی بپرسی اگر دایرکت بهش پیام بدی باهاش یه مدت کوتاه دوست بشی بعد مثلا بگی حوصلم سررفته بیاجرئت و حقیقت بازی کنیم بعد از بپرسی

وقتی می مانی و می بخشی فکر می‌کنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....

چرا انقدر ناشیانه عمل میکنی 😁

عزیزم وقتی با شوهرت نمیتونی به توافق برسه کسی که دوست داره و ...از بقیه هم انتظار نداشته باش که دل سوزت باشن 

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱

به نظرم بیخیال 

چرا وقتی چیز مهمی نیست بزرگش کنی ؟! 

با‌ور کن هرچی بخوای ته و توش رو دربیاری و فیک بزنی و ... اولا که نتیجه نمیگیری بعدشم اعصابت داغون میشه 

تجربه دارم که میگم 

گذشته ها گذشته گیریمم قبلا دوست دخترش بوده باشه وقتی الان چیزی نیست بیخیال

آره .ولی مستقیم که نمیتونی بپرسی اگر دایرکت بهش پیام بدی باهاش یه مدت کوتاه دوست بشی بعد مثلا بگی حو ...

پیج دختره شخصیه فقط برا اونایی ک می‌شناسه باز می‌کنه

نمیشه😥

‹ چشمِ دنیا بشود کور، تو مستانه برقص.^^🍃🐚 › ️    لینک حذف تاپیک