2777
2789

بایه بچه ی نوزاد یا زیر یکسال

رمز موفقیتتون چیه؟

آیا به خودتونو لباس و اندامتونم میرسید؟

واقعا شدنیه

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چندماه اول سخته ولی بعدا وفق پیدا میکنی عادت میکنی به شرایط من چندماه اول وقت شونه کردنم نداشتم

بالاخره منم آنلاین شاپ خودمو تاسیس کردم 🥳👏کلی لباس فوق ناز واسه کوچولوها دارم آیدی پیجمم اینه :happy.child.iran بچها فالوم کنین هر روز پست جدید میذارم 🇮🇷😘🤗پسر خوشگلمو 😍که در بالا مشاهده میفرمایید از اولین ثانیه های زندگیش تا بحال همینطور چشم بازه این پسره،نمیخوابه که😩بس که شیطونکه
خیر نمیرسیدم 😑 هفته یه بار میرفتم حموم ایقد ونگ میزد و جیغ و داد میکرد که کوفتم‌میشد 

چه سخت

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

از من دوتاست از وقتی اومدن کلا زندگیم فلج شده بااینکه الان دوسال و۲ماهه هستن بازم به هیچکارم نمیرسن همش دنبالم توخونه هستن فقطم شوخی و اذیت میکنن روزی چندبار از دستشون گریه میکنم

این کاربری از منو آبجیمه 😊😊😊😊😊
هنوز نیومده تو راهه

😁پس حسابی بخواب و بخودت برس و خودتو خوشگل کن بیاد قشنگ شبیه معتادها میشی 😩 نترسی ها بچه ی من جز بچه های سخت بود خیلییییی سخت ان شالله مال شما اروم و ساکت و بسلامتم بیاد بغلت

هنوز نیومده تو راهه

عه متوجه نشدم انشالله وقتی اومد حداقل تا چهارماه برنامه زندگیت به هم میریزه بعد دیگه میفته تو ریل 

به خود رسیدن فقط بستگی به بارداری آروم الانت داره که استرس نداشته باشی حرص نخوری بچت آروم میشه و خیلی راحتی وگرنه به کارای خونت برسی بسه