2777
2789
عنوان

خانومای که با عشقشون ازدواج کردن

107 بازدید | 10 پست

میگم تورو خدا شده قبل عقد کلا تموم کنین واسه همیشه ولی بازم بهم رسیده باشین؟ 

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

تا مرز تموم شدن رفتیم ولی تموم نکردیم

مال۱نفر باش،💚نه خاطره مبهم در ذهن ۱۰۰نفر😊اگه با نظرات من مخالفی ریپ نزن دوست عزیز حال و حوصله آن چنان ندارم که جواب تورو بدم مرسی اه😑
تا مرز تموم شدن رفتیم ولی تموم نکردیم

یعنی چجوری بود 😔😔

الانم ارشد دامپزشکی دارم😍و هدف ام اینه وکیل شم امسال کنکور دادم و حقوق دانشگاه تهران قبول میشم احتمال زیاد خیلی خوشحالم امیدوارم شمام خوشحال باشین

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره من داشتم با یکی دیگه ازدواج میکردم😄 ولی بهم خورد و عشقم اومد خواستگاری 

عریزم الهی خوشبخت شی به حق امام رضا میگم میشه برام دعا کنین عشقم برگرده و باهام آشتی کنه قرار بود عقد کنیم دیشب گفت دیگه تموم 😔

مرسی عزیزم  نگران نباش ی حرفی زده حالا اگه دوستت داشته باشه برمیگرده

آخه قسم خورد واسه همیشه رفته 😔حالم خوب نیست 

ما همه چیمون خوبه فقط ی اختلاف زیاد مزاج داریم ک تاپای جدایی هم رفتیم ولی من گریه کردم اونم بیخیال ش ...

خب من گریه هام باعث شد جدا شیم تورو خدا بگو چیکار کنم 😔😔😔😔😭😭😭

فقط التماس نکن ک بعدا اون سواره توپیاده.

مبشه بیای خصوصی عزیزم؟