2777
2789
عنوان

حرمسرای فتحعلی شاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12380 بازدید | 211 پست
کجای کاری نصف جمعیت ما از نسل اون مرحومه😂

از هر 200 نفر ایرانی  یکیش از نوادگان چنگیز خان مغول 

فامیل های دولتشاهی،ملک ارا،تاج بخش،ظلیو...نوه های فتحعلی شاهن 

برام دعا کنید دوستای گلم یه مشکل بزرگی دارم 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

[QUOTE=182035ریدلیزنجیرمبود دمت گرم . برای مشکلت هم صلوات فکنیدم . اون زینب رو نفهمیدم با اون خدیجه ک چرا کشتنش&n ...[/QUOTE]

خواسته زینب رو بگیره یکی جلو روش گفته بود بگیرید  زنجیرم ای دوستان فیلم کند یاد هندوستان 

کنیزش اجازه ازدواج خواسته بود نداده اونم زهر ریخته کشته 

ممنونم ازت 

آغا بیگم «آقا برای مرد آغا برای خانم» دختر ابراهیم خلیل خان جوانشیر حاکم قراباغ بود که شورش کرد شکست ...

یکی به این پدره بگه گوه اضافی نخور که دختر بدبختتو بفرستی😡😡همین قره باغ که الان ماله آذربایجانه؟؟😣😣هی خدا قره باغمون رو بدین😢😢

بگذر اگه خوشت نیومد ومن ریپلای کردم.

چقدر جالبچند درصد ایرانی ها مغول اند؟ چند درصد عرب؟ چند درصد ترک ترکیه؟

اطلاع ندارم عزیزم ولی الان کلا بعد این همه سال همه باهم وصلت کردن من خودم تو اشنا زیاد داریم مقلا پدرترک باشه مادر کرد 

مادرترک باشه پدر فارس 

یه سرچ تو گوگل بزنی میاره 

تعداد طایفه ها خیلی زیاده 

[QUOTE=182079638]یکی به این پدره بگه گوه اضافی نخور که دختر بدبختتو بفرستی😡😡همین قره باغ که

فقط این نبوده به اینا میگن ازدواج سیاسی 

اینا باعث می شدن جنگ بین شاه با پدر یا برادر اینا تموم بشه تو حرمسرای فتحعلی شاه 40 نفر اینجوری بودن 

عزیزم من الان یکم درگیرمک حالمم خوب نیست  بله یه مقدار درباره مصر میدونم  اگه تاپیکی به ...

سلام گلی فرستادم انشالله که مشکلتون حل بشه دوست عزیز

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
واقعا بریدن پس زنش چیکار میکرد بدبخت

همه باکره مونده بودن که چندتاشونو فتحعلی شاه گرفت 

هروقت احساساتش بروز می کرد زنارو لخت می کرد و با دست و دندان اذیت می کرد

بعضی وقتا هم دستور می داد دختره رو کتک بزنن