2777
2789
عنوان

حرمسرای فتحعلی شاه

| مشاهده متن کامل بحث + 12388 بازدید | 211 پست
😂😂😂😂😂 نمیدونم چرا از پست خندم گرفت پس به مطالعاتتون ادامه بدید

خنده تون میگیره چون با تاریخ و کاربردش در زندگی بشر آشنایی ای ندارید.

آره به مطالعاتمون ادامه میدیم قطعا.چون از گشت و گذار تو تاپیک ها و ضدحال زدن خیلی بهتره😁

مردم ترجیح می‌دهند دروغی را بپذیرند که باورهای قبلی آن‌ها را تایید کند تا واقعیتی که امنیت ذهنی را از آن‌ها بگیرد ...                                                                 استیون هاوکینگ

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اینا برای رضایت شاه شوهر چیزی بروز نمیدادند  زن هایی که بچه نداشتن از بچه های دیگری میداد&n ...

چه عادل بوده دمش گرم

برم ازش کتاب تهیه کنم بخونم

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
اون موقع از آغا برای خانم ها استفاده می شد  توروخدا کاری نکنید تاپیک بترکه

نه میگم چرا گفته مار 

آخه میتونس بگه گراز یا روباه مار در فرهنگ لغت ما نامی زشت هس😂😂

خدایا شکرت به خاطر پسر کوچولوم👶خیلی خوش اومدی سورنا🌹🥀🏵💮🌸💐🌺🌻🌼🌷⚘🌾
معلوم نشد چرا؟؟ اسی بلا نیومده چه تاپیک باحالی زدی خوش اومدی به اینجا دوست عزیزم     من ...

من یه چیزایی خوندم اینکه محمد خان اسیربوده نزد کریم خان همون اذیتش کرده باباشم کشته بعد دیگ اغا محمد خان شورش میکنه 😐همشم جنگ میکرده به خاطر همون اتفاقی ک براش افتاده روحیه خشنی داشته

😂اره این تاپیکا از خیانت اینا که بهتره

خدایا شکرت ...  
من یه چیزایی خوندم اینکه محمد خان اسیربوده نزد کریم خان همون اذیتش کرده باباشم کشته بعد دیگ اغا محمد ...

طفلی اغا محمد خان

به کریم نمیومد اینکار باشه   

قایق ببینیم گریه مان میگیرد...رنگین کمان ببینیم گریه مان میگیرد...پیتزا ببینیم گریه مان میگیرد...رقص ببینیم هم...ترانه ببینیم هم...کورد ببینیم...بلوچ ببینیم...عرب ببینیم...فارس ببینیم هم...زیارت قبول ای چشم های اشک آلود!!!
خنده تون میگیره چون با تاریخ و کاربردش در زندگی بشر آشنایی ای ندارید. آره به مطالعاتمون ادامه میدیم ...

خوب سلیقه ها متفاوته 

من ترجیح میدم

رو مسایل مهم تر وقت بزارم ومطالعه کنم

نه بشینم درمورد هزار زنه بودن یک مرد مطالعه کنم

موفق باشی

نه اینا برای رضایت شاه شوهر چیزی بروز نمیدادند  زن هایی که بچه نداشتن از بچه های دیگری میداد&n ...

🙄مجبور بودن دیگ چیزی میگفتن شاه زن زیاد داشته اینارو میکشته لابد😐😂

خدایا شکرت ...  
خوب سلیقه ها متفاوته  من ترجیح میدم رو مسایل مهم تر وقت بزارم ومطالعه کنم نه بشینم درمورد هز ...

درست میگین ولی تو نی نی سایت خیلی کم مطلب خوب پیدا میشه همش درگیر خیانت و جاری و مادرشوهرن 😂😐که این تاپیک نسبت به اونا بهتره

خدایا شکرت ...