2777
2789
باشه راس میگی 😂

آره دیگه پربازدیدیگه بشه بعد بترکه

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
خاطره از آمپول خوردن بچهگی تون بگیدر یا بچه هاتون اولین چیزی که به ذهنم رسید

من هنوزززززم از آمپول میترسم 

سر زایمانم هم فرار کردم ایقدر گریه کردم یادم میاد میمرم یعنی تمام حراست ریخته بودن یه وضعی اصلا🤣🤣🤣🤣😬😬😬😬🤣

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خخخ کار همیشگیه تا صب بیست بار میرم دستشویی شوهرم قصد داره کادو عید برام ایزی لایف بخره 😂

🙈😆😆😆😆😆😆😆🤣🤣🤣😂😂👌👌👌😂😂منم تا شوهرت نزنه پس کله م خوبم نمیبره 🤣🤣😆😆

زندگیم بچه هام ❤❤❤
بچگی 🙄من اوایل ازدواجم سرماخورده بود رفتم دکتر تا اومد خانومه آمپول بزنه جیغ زدم 🙈😆😆😆

ههه

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
🙈😆😆😆😆😆😆😆🤣🤣🤣😂😂👌👌👌😂😂منم تا شوهرت نزنه پس کله م خوبم نمیبره 🤣🤣😆😆

شوهر های بیچاره 🤣🤣😻😻

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
من هنوزززززم از آمپول میترسم  سر زایمانم هم فرار کردم ایقدر گریه کردم یادم میاد میمرم یعنی تما ...

🙈🙈🙈🙈تو روحتتتتتتتت🤣🤣🤣🤣🤣آبرو هرچی زائو رو بردی 

زندگیم بچه هام ❤❤❤
من هنوزززززم از آمپول میترسم  سر زایمانم هم فرار کردم ایقدر گریه کردم یادم میاد میمرم یعنی تما ...

خیلیا هنوز میترسن ولی بچگی بامزه تره

🙈🙈🙈🙈تو روحتتتتتتتت🤣🤣🤣🤣🤣آبرو هرچی زائو رو بردی 

ارهعع بخدا

فک کن با دمپایی پلاستیکی و لباس بیمار از اتاق فرار کردم 🤣🤣

اگه گفتید لطفا با جزئیات

ارهعع بخدا فک کن با دمپایی پلاستیکی و لباس بیمار از اتاق فرار کردم 🤣🤣

خاااااااااااعععععععک بعنی🙈🙈🙈🙈🙈🙈😂😂😂😂😂😂😂🤣🤣🤣😆😆😆😆😆😆😆😆😆🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂😂😂😂😂ون سالت بود لعنتی🤣🤣🤣🤣🤣🤣

زندگیم بچه هام ❤❤❤

من موقع عروسیم خانوادگی دعوامون شد منم میخواستم بحث رو تموم کنم خودمو زدم ب غش کردن دندونامم محکم فشار دادم بهم بعد هر چی صدام میزدن هیچی نمیگفتم بردنم بیمارستان پرستاره نوک سینمو فشار داد و منم داد زدم  پرستاره  گفت هیچیش نیس مادر شوهرمم پیشم بود بعد تو اورژانس اومدن بهم امپول تزریق میکردن من تو چشماشون نگاه میکرذمو هیچی نمیگفتم یعنی حالم بده ولی کلی تو دلم ب خودم فوش دادم اخه من میترسیدم 🤣

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
لعنتی بیشتر بخنددددددد🙄🙄🙄س ساعته دارم تایپ میکنن😆😆🤣🤣🤣

با جزئیات بگو منم میگم ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه تازه بیشتر