2777
2789
من موقع عروسیم خانوادگی دعوامون شد منم میخواستم بحث رو تموم کنم خودمو زدم ب غش کردن دندپنامم محکم فش ...

وایییییییییی لعنتی مردم از خنده 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😆😆😆😆  

زندگیم بچه هام ❤❤❤
من موقع عروسیم خانوادگی دعوامون شد منم میخواستم بحث رو تموم کنم خودمو زدم ب غش کردن دندپنامم محکم فش ...

🤣🤣🤣وااااای

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وایییییییییی لعنتی مردم از خنده 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😆😆😆😆    

اره از این سوتیا خیلی دادم نامرد نمیدونسام قراره چیکارم کنن😂

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
با جزئیات بگو منم میگم ههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه تازه بیشت ...

لعنتی چ جزئیاتی 🙈🙈🙈هیچی شلوارمو کشید پائین تا آمپولو زد جیغ زدم بعدم تموم شد و پا شدم 😂😂😂اینم جزئیات 

زندگیم بچه هام ❤❤❤

من یه بار بچه بودم رفتیم درمانگاه پرستاره داشت با گوشیش حرفت میزد پدر و مادرم رفتن بیرون داشت آمادش میکرد که من از زیر تخت در رفتم او آمپول نسیب تخت شد😂😂😂

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    

[QUOTE=181869784]اره از این سوتیا خیلی دادم نامرد نمیدونسام قراره چیکارم کنن😂[/QUOTE😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂وای چ بد حسابی ضایع شدی 🤣🤣🤣🤣حقت بود...من ک بودم از خنده پار میشدم چقد تحمل خردی لعنتی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

زندگیم بچه هام ❤❤❤
لعنتی چ جزئیاتی 🙈🙈🙈هیچی شلوارمو کشید پائین تا آمپولو زد جیغ زدم بعدم تموم شد و پا شدم 😂😂😂اینم ...

ههههههههههههههههههههههههههههههههه ههههههههههههه

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    

عزیزم من دو قلو های اولم ۲۲سال الان اونا ۲۰سالشون است 

دوقلوهای بعدیم ۲۴سال اونا الان ۱۸ هستن

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

یعنی کسی بچه نداره !

بیمزه 😒😒😒😂😂😂😂😂😂

😈😈😈😈😈😈

اره خیلی تحمل کردم هر چی شدت دعوا ببشتر میشد علائم منم بیشتر شد اول غش بعد کلیک شدن دندونام بعدم بی حس شدن کل بدنم کم کم داشتم میمردم دیگ 🤭🤣

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘