2777
2789
راس میگه خو منم آخرش کور و عصا ب دست میشم ...از مامی گپ بودم الانم  اینجا

از مامی گپ خوشوم نمیاد یه جوریه وگرنه منم عضوم

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
خب از چی بحرفیم 🤣😂😂

هر چی ولی نترکه

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

خخخ بگو بگو ... من از حرصماین کارو میکنم هی پا میشه میگ ها میگم نخواب چراتو باید بخوابی من نخوابم 😬 ...

من دیشب شوهرم‌ میگه خواب بود یهو دستت محکم خورد تو صورتم بنده خدا از خواب پریده بود 

بعدش تو خواب لباسش کشیده بودم پاره شده بود یه وضعی اصلا 😬🤣🤣🤣🤣

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
Wc دارم ولی حسش نیس برم نمیزاره بخوابم بین دو راهی گیر کردم😁

من همین الان رفتم موقع برگشتم درو محکم کوبیدم بهم اصلا حواسم نبود شوهرم پاشد غر زد 

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘
اسمت اونجا چیه 🤣من اونجا جام تنگه خیلی همش چارزانو ام 😂😂😂

اره یادم نیست خیلی. وقته نرفتم نی نی هم شبی یه ساعت شاید نیام اکثر مواقع ولی امشب زیاد شد 

خاطره از آمپول خوردن بچهگی تون بگیدر یا بچه هاتون

اولین چیزی که به ذهنم رسید

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
خاطره از آمپول خوردن بچهگی تون بگیدر یا بچه هاتون اولین چیزی که به ذهنم رسید

بچگی 🙄من اوایل ازدواجم سرماخورده بود رفتم دکتر تا اومد خانومه آمپول بزنه جیغ زدم 🙈😆😆😆

زندگیم بچه هام ❤❤❤