2777
2789
چرا ؟دوست نداره باشی ؟

نه میگه چشمات اذیت میشن رفتیم دکتر چشمام یکی نیم یکی هم بیست و پنچ بود حالا خودش و عالمی دیوانه کرده😬😬

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=181868985]بیا ببر [/QUمن عاااااااشق نی نی ام. هر جا نی نی ببینم رفتم😻😻

زیبا باش! لباس خوب بپوش! ورزش کن! مواظب هیکل و اندامت باش! هر سنی که داری خوب و زیبا بگرد! همیشه بوی عطر بده! مطالعه کن و آگاهی ات را بالا ببر... خودت را به صرف قهوه ای یا چایی در یک خلوت دنج مهمان کن! برای خودت گاهی هدیه ای بخر! وقتی به خودت و روحت احترام میگذاری احساس سربلندی میکنی آنوقت دیگر از تنهایی به دیگران پناه نمیبری و اگر قرار است انتخاب کنی کمتر به اشتباه اعتماد میکنی یادت باشد .."برای یک زن عزت نفس غوغا می کند😘👑💄       
نه میگه چشمات اذیت میشن رفتیم دکتر چشمام یکی نیم یکی هم بیست و پنچ بود حالا خودش و عالمی دیوانه کرده ...

🤣🤣🤣🤣وای شوهر منم بیدار میشه میبینه مم هنو بیدارم الاناس ک صداش دراد

زندگیم بچه هام ❤❤❤
نه مال عودمه 😍😍😍

نوموخام،😬😬

بیخوابی زده سرم

سر یه بحث رو باز کنید حرف بزنیم      پربازدید شیم

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
🤣🤣🤣🤣وای شوهر منم بیدار میشه میبینه مم هنو بیدارم الاناس ک صداش دراد

اره میگ مواظب خودت نیستی 

وگرنه با سایت و برنامه و اینا مشکلی نداره 

😹😹

هی با پام میزنم ب شوهرم 😂 همش پامو تکون میدم 

وااااای تو وات میزننی به شوهرت من دیشب کارای وحشتناک کردم😹😹🤣🤣🤣نگم برات

👌👌👌👌....‌رابطه جنسی تا نینی یار بترکونه 🤣🤣🤣🤣🤣

چرا

لایک نکنید پلیییییز 💔  توجه توجه💓     اگر می خواهید تاپیک شما پربازدید شود اکیپ دالتونز را تگ کنید😜😎  پس از بازرسی تاپیک شما آن را در کسری از ثانیه پربازدید میکنیم😌😎     من دالتونز ای ام👊    لطفا با حیوانات مهربان باشید😢😍     اینم بدونید که اه حیوانات دامن تون رو میگیره مطمئن باشید.😒🐧   حامی حیواناتم😏     دوستون دارم❤💋     تیکر بلند شدن موهامه👀       دختر ارشد تابستون🍒🌞🐰    یه دختر شاد و بازیگوش 🐾🌊     که عاشق لاک و رژ لب شیطوونی با دوستاشه💅💄👠👭    
اره میگ مواظب خودت نیستی  وگرنه با سایت و برنامه و اینا مشکلی نداره  😹😹

راس میگه خو منم آخرش کور و عصا ب دست میشم ...از مامی گپ بودم الانم  اینجا

زندگیم بچه هام ❤❤❤
وااااای تو وات میزننی به شوهرت من دیشب کارای وحشتناک کردم😹😹🤣🤣🤣نگم برات

خخخ بگو بگو ... من از حرصماین کارو میکنم هی پا میشه میگ ها میگم نخواب چراتو باید بخوابی من نخوابم 😬دپباره میخوابه 🤭😂

چیزی رو سخت نمیگیرم جز دستاااات 😘😘😘