تاپیک زده شوهر من زیاد س ک س میخواد من نمیخوام یکی میگه تو حدیث نبوی گفته سوار شترم بودی نباید نه بگی بعد من اعتراض میکنم میگن ادای روشنفکرارو در میاری خدایی بگید به نظرتون اینا چرت و پرت نیست هر چی میخوان بگن اولش یه قال رسوا ا ... میزارن مردم ساده ما م میگن خدا گفته
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
منم اونجا تاپیکو میخوندم . خیلیها الکی جو میدن که اینو اسلام گفته اونو اسلام گفته در صورتیکه خدا به انسان عقل داده تا خودش تصمیم بگیره . حالا باور کن طرف نمازشم نمیخونه ها ولی میاد جا نماز آب میکشه
متاسفانه جهالت رو هیچ ررغم نمیشه از انسانها دور کرد من اصلا نمیگم خیلی حرفا دروغه میگم خیلی از احادیث و احکام مال ١٥٠٠پیشه نسبت به اون موقع گفته شده نه الان که زنها دیگع شی نیستن واسه خودشون شخصییت دارن و پا به پای مردا کار میکنن سواد ارن،،،،
من کاری به درست و غلط بودن حدیث ندارم اما به نظر شما اگه یه خانم شوهرش ادم گرمی باشه و نیازش زیاد باشه زن هم مانع باشه خوب چه اتفاقی واسه اون زندگی می افته؟