2777
2789
عنوان

یعنی یه سریا چرا انقدر بی منطقن..........

| مشاهده متن کامل بحث + 6021 بازدید | 436 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واسه همینه که میگن قبل ازدواج باید قبل از هر چیزی سلایق جنسی و طبع همدیگه رو بدونین و از لحاظ مچ بودن بررسی کنید
تو ایران دو جلسه همدیگه رو میبینن بحث شیرین قورمه سبزی میکنن بعدم ازدواج حالا کاری به ازدواجای سنتی ندارم ولی در کل تو خیلی از ازدواج های مدرن هم این مساله همیشه سر بسته میمونه و بعدها مشکل ایجاد میکنه و یه نفر تو زندگی باید فداکاری کنه برای طرف مقابلش یا رو خواسته خودش بمونه که در این صورت هم به مشکل برمیخورن
رسم آدم های دنیا شبیه رسم دریاست... وقتی حس کنند غرقشون شدی پس میزننت...!
حسنا اگر اسلام اینها رو گفته که این موارد که شما میگیدرست و عقلانی هست پس رو شترش خیلی بی منطق هست بیچاره امام صادق بیشتر این حدیث ها رو هم میچسبونن به ایشون
آزادی ... هر چی میخوای پشت سرم بگو ... مهم اینه من و هدفم بزرگتر از مغز کوچیک و یاوه گویی هات هستیم
1392/7/26 7:22 ب.ظ

لیلا جون چرا اینقدر عصبی و با پرخاش؟
شما چندتا مرد و میشناسی که روزی 10 بار بخواد؟
این احادیث برا ادمای نرماله نه کسی که بیمار

اخه ادم نرمال سوار شتر هوس این چیزارو میکنه
God is on my side
ولی یه چیزم بگم من خودم خیلی درباره احادیث اینطور با قاطعیت برخورد نمی کنم که صریحا رد کنم
چون این کار تخصصیه همنطور که اجازه نمیدم در کار یه مهندس یا پزشک یا هر رشته ای که تخصص ندارم بخوام اظهار نظر کنم
stylish
+1
1392/7/26 7:22 ب.ظ

عزیزم وقتی میگه سوار شتر بودی نباید نه بگی با این حرفایی که شما گفتی تناقض داره ها

دقیقا استالیش ادم میمونه که خدا و قران و حدیث گفته مراعات زن بشه یا رو شتر هم اره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آزادی ... هر چی میخوای پشت سرم بگو ... مهم اینه من و هدفم بزرگتر از مغز کوچیک و یاوه گویی هات هستیم