2777
2789
ابروی زنداییتون؟ اون کاری نکرده که بد بشه. بعدشم به چرت گفتن دایی نیست ابروش میره سکه یه پول میشه بع ...

چند بار تا حالا میخواستم ب شوهر اون خانوم زنگ بزنم و بگم ولی زنداییم میگه ابرومون میره میگن شوهرش اینطور بوده بخدا دارم دق میکنم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چند بار تا حالا میخواستم ب شوهر اون خانوم زنگ بزنم و بگم ولی زنداییم میگه ابرومون میره میگن شوهرش ای ...

ببینید قضایای ناموسی شوخی وردار نیستن به خصوص تو بعضی شهرها اون مرده اون زنه بفهمه یا خودش اقدام میکنه چوب تو .... داییتون میکنه یا میره شکایت میکنه که اگه بتونه اثبات کنه داییتون جوری به فنا میره که تو تاریخ بنویسن 

ببینید قضایای ناموسی شوخی وردار نیستن به خصوص تو بعضی شهرها اون مرده اون زنه بفهمه یا خودش اقدام میک ...

صورت زنداییمو ک میبینم بخدا از خجالت روم نمیشه توی صورتش نگاه کنم چقد امشب دلش شکست واقعا دیگه باید جدی پیگیری کنیم

بخدا ب زور بهش سلام میکنم چون بزرگتره احترامشو نگه میدارم ولی واقعا حالم ازش بهم میخوره زنداییم فقط ...

الهی 😭 واقعا نمیدونم چی بگم از هر ده تا تایپیک دوتاش خیانته.

خودم از وقتی وارد نی نی سایت شدم به همه شک دارم

و خدایی که اسپانسر تمام آرزوهای من است  
از ابروش میترسه ،داییم هم فهمیده میگه اگه به کسی بگی برای من بهتر میشه چون راحت میتونم برم بگیرمش دل ...

اشتباهتون همینه دیگه.الان دایی شما غرق لذته ،وقتی میبینه زنش داره تلاش میکنه واسه نگه داشتنش حتی در صور ت خیانتش ،یعنی باج دادن! حالا زندایی شما جای ترس از ابرو خیلی شیک و مغرور فقط یک بار اونم بی تفاوت ب داییتون بگه ک چقدر ازش متنفره! و قانون پشت اونه؛و از اون خانوم شگایت میکنه حتی در مقابل از دست رفتن زندگی و آبرو داییتون،اونوقت شما ببنید باز داییتون حرف از این میزنه که چه بهتر میرم بگیرمش ؟ شما خیلی رفتار بدی و پیش گرفتین . ببخشید ولی باعث شدیدن که آدم وقیح به وقیج تر تبدیل بشه ،الان کوره نمیبینه ولی چهار تا تهدید کنید انوقت متوجه میشه که کی به کیه

اشتباهتون همینه دیگه.الان دایی شما غرق لذته ،وقتی میبینه زنش داره تلاش میکنه واسه نگه داشتنش حتی در ...

ی بار من خونشون بودم بحث شد گفتم دایی بخدا میرم ابروتو میبرم ابروی اونم میبرم به همه میگم گفت برو بگو منم میگم زهرا(زنداییم) تمکین نداره ،واقعا وقیحه