2777
2789
جفتشونم لیاقتشون مرگه. هم اون زنی که هم به شوهرش خیانت میکنه هم با یه مرد شوهردار وارد رابطه میشه او ...

کلی ازشون عکس دارم از زنه ک عکس لخت میفرسته برا اون مرده(مرده داییمه)عکس چتاشونم دارم زنداییم دوستمه خیلی داره عذاب میکشه منم خیلی ناراحتم😔نمیدونیم چکار کنیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سنگسار😁

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
از ابروش میترسه ،داییم هم فهمیده میگه اگه به کسی بگی برای من بهتر میشه چون راحت میتونم برم بگیرمش دل ...

ابروی زنداییتون؟ اون کاری نکرده که بد بشه. بعدشم به چرت گفتن دایی نیست ابروش میره سکه یه پول میشه بعدشم قانون بفهمه و شوهر اون زنه بفهمه میدونین چه بلایی سر داییتون میاپ؟

کلی ازشون عکس دارم از زنه ک عکس لخت میفرسته برا اون مرده(مرده داییمه)عکس چتاشونم دارم زنداییم دوستمه ...

اون خانومو تهدید کنید که عکسا رو برا شوهرش میفرستید و به زنداییتون بگید اقدام کنن برای جدایی تا بلکه داییتون به خودش بیاد